Πλησιάζει η ώρα της «επόμενης ημέρας»

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Share:

Η ήττα από τον Ατρόμητο, ουσιαστικά έβαλε ένα τέλος στους φετινούς στόχους, μιας άκρως πετυχημένης χρονιάς για τον Άρη.

Θα μπορούσε να είναι καλύτερη; Σαφώς, αν αναλογιστεί κανείς το τι… πέρασε η ομάδα (αλλαγή προπονητή) σε συνδυασμό με το τι… έχασε αγωνιστικά, θέλετε από αφέλεια, θέλετε από απειρία, μπορεί και από ατυχία. Σε κάθε περίπτωση όμως, ένα 0-2 από τον Ατρόμητο δεν μπορεί να μηδενίσει όλα όσα πέτυχε φέτος ο Άρης, ο οποίος μη ξεχνάμε, επέστρεψε έπειτα από μία εξαετία (τέσσερα σε χαμηλότερες κατηγορίες συν τα δύο χρόνια που χαροπάλευε στη Super League) μακριά από τη φυσική θέση του.

Στο δια ταύτα, οι «κιτρινόμαυροι» αγωνιστικά καλούνται να κλείσουν όμορφα τη χρονιά με τα δύο παιχνίδια απομένουν, ταυτόχρονα όμως οφείλουν να αρχίσουν και τις κινήσεις τους για την επόμενη ημέρα.

Κόντρα στον Ατρόμητο φανερώθηκαν οι όποιες αδυναμίες υπάρχουν. Διαπιστώθηκε ξεκάθαρα που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και κατά ένα μεγάλο ποσοστό φάνηκε πως περίπου θα κινηθεί ο Άρης μεταγραφικά.

Παράλληλα όμως, αυτό που θα πρέπει να κρατήσουν οι «κιτρινόμαυροι» από τα χθεσινά είναι και το ότι ομάδες δεν φτιάχνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Ούτε είναι ορθή η τακτική να κάνεις δεκάδες μεταγραφές, κάθε καλοκαίρι και Γενάρη. Κορμός και κατά καιρούς ποιοτικές προσθήκες. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική, έτσι είναι παγκοσμίως. Μόνο που μερικές φορές το βλέπεις μπροστά σου κι αντιλαμβάνεσαι πόσο σωστό είναι.

Από εκεί και πέρα θεωρητικά το επόμενο, όχι μεγάλο, χρονικό διάστημα θα τρέξουν εξελίξεις. Και στο κομμάτι των προσθαφαιρέσεων αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις αποφάσεις που θα ληφθούν.

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up