Η χρονιά δεν τελείωσε. Μόλις άρχισε…

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η χρονιά δεν τελείωσε. Μόλις άρχισε...

Δε νομίζω ότι χρειάζονται πολλές αναλύσεις, κουβέντες, συζητήσεις. Πλέον… Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που όλοι έχουν δίκιο. Αλλά είναι κι αυτή η στιγμή, που πρέπει να υπάρχει καθαρό μυαλό για να ληφθούν μερικές κρίσιμες αποφάσεις.

Επί της ουσίας, αυτό που απομένει είναι να επισημοποιηθεί η πρόσληψη του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία του Άρη, καθώς αυτός είναι ο εκλεκτός του Θόδωρου Καρυπίδη. Ο 51χρονος τεχνικός φαίνεται πως επιστρέφει έπειτα από περίπου 20 χρόνια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως προπονητής πλέον και ως αντικαταστάτης του Μίχαελ Ένινγκ.

Ο τελευταίος αποδείχθηκε τελικά μη επαρκής για να τα βγάλει πέρα σε έναν σύλλογο όπως Άρης. Και κατάφερε με την στάση του, ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα, να προκαλέσει προβλήματα και να εκθέσει εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν. Οι οποίοι με τη σειρά τους έκαναν λάθος που δεν τον απομάκρυναν μετά το ματς με τη Λαμία. Μέτρησε όμως βλέπετε η «έξω εικόνα» και το ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, έπειτα από νίκη μπορεί να είχε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Μετά το ματς με την Κόλος, ήμουν μέσα στους 5-6 που θυμηθήκαμε τα παλιά. Αυθεντικό, γνήσιο, φρέσκο, επιτόπιο ρεπορτάζ. Την «πέσαμε» στο πάρκο της Αλκμήνης και περιμέναμε να τελειώσουν τη σύσκεψή τους οι Καρυπίδης-Χαριστέας για να μάθουμε τι και πως. Προφανώς και όσα μπορούσαν να μεταφερθούν, μεταφέρθηκαν. Ίσως μόνο να προσθέσω το τριπλό… «φταίω» του Καρυπίδη και μια αντίδραση του Χαριστέα για τον Ένινγκ.

Πλέον το θέμα είναι η επόμενη μέρα, με όσα προβλήματα έφερε πια αυτός ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από το Europa League. Η πρώτη απόφαση είχε να κάνει με την απομάκρυνση του προπονητή. Η δεύτερη, με την πρόσληψη νέου. Πιθανόν να ακολουθήσουν κι άλλες, με το σκεπτικό ότι η χρονιά δεν τελείωσε, αλλά μόλις ξεκίνησε…

Να είστε σίγουροι πως εκείνοι που έπρεπε ανέλαβαν τις ευθύνες τους για το στραπάτσο. Περισσότερα εν καιρώ…

ΥΓ: Είναι τόσο μεγάλη η πρεμούρα ορισμένων να «φάνε» τον Άγγελο Χαριστέα, που τον… έφυγαν από το βράδυ της Πέμπτης. Και ξημερώνει Σάββατο… Το τι θα γίνει αφήστε να το δούμε. Α ρε καημένη δημοσιογραφία.

ΥΓ1: Εμείς μείναμε έξω από το γήπεδο μέχρι τη 1:30 για να κάνουμε ρεπορτάζ και οι άλλοι μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά έβγαζαν, με το νου τους, ειδήσεις. Κόπι πέιστ συνάδελφοι.

ΥΓ2: Συμβαίνουν πραγματάκια να ξέρετε…

ΥΓ3: Οι «δεν ασχολούμαστε με σας»…

Scroll Up