Η οικογένεια του Συλλόγου – ΚΑΙ ΜΟΝΟ – θα λάβει την τελική απόφαση

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Share:

Ο Τομ Παπαδόπουλος μας ενημέρωσε ότι έχει φτάσει σε… «σχεδόν συμφωνία» με την πλευρά του Βόλου, στο πλαίσιο του σεναρίου, που προωθεί ο Αχιλλέας Μπέος, για παραχώρηση των εταιρικών δεδομένων του ΝΠΣ από την αγωνιστική περίοδο… 2020-2021.

Πέρα από οποιαδήποτε διάθεση ενασχόλησης με την ουσία της υπόθεσης, είναι σαφές ότι όσο κι αν επιμένει ο Ελληναοαμερικανός επιχειρηματίας ότι η ιδιότητα και ο τίτλος του «μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ηρακλής» θα τον συνοδεύει για πάντα (κάτι σαν τους αποστράτους, που εξακολουθούν στις παρέες να τους αποκαλούν «Στρατηγέ»…), έστω κι αν η εταιρική μορφή, της οποίας είχε την ιδιοκτησία διαλύεται, μετά από δική του απόφαση, κάτι τέτοιο ούτε συνάδει με τη λογική, ούτε ισχύει…

Αυτό, το οποίο όντως ισχύει, είναι εκείνο, που και ο ίδιος διευκρίνισε σε  δηλώσεις του, οι οποίες ακολούθησαν την γραπτή τοποθέτησή του, δηλαδή ότι, χωρίς τη συναίνεση του κόσμου και του Γυμναστικού Συλλόγου, δεν μπορεί να προχωρήσει το παραμικρό για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Όχι μόνο με φορέα εξελίξεων τον Τομ Παπαδόπουλο, αλλά τον οιονδήποτε θελήσει να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Πρωταρχικό προαπαιτούμενο για κάθε κίνηση νσε αυτόν τον τομέα, αφορά η χρήση του σήματος και του ονόματος από την μητρική κοιτίδα του «Γηραιού», η οποία πράττει και διατάσσει, με βάση τη βούληση και τις αποφάσεις της «κυανόλευκης» κοινωνίας.

Όσο ο ομογενής επιχειρηματίας ήταν ενεργός ιδιοκτήτης και πραγματικός μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, μπορούσε να λαμβάνει και να διεκπεραιώνει αποφάσεις κατά το δοκούν. Μετά το «λουκέτο» στην «ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 – ΝΕΑ ΠΑΕ» για την οποία και ΜΟΝΟ είχε άμεση κυριότητα και αρμοδιότητα (αν υποτεθεί ότι εκεί – τουλάχιστον νομικά – μπορούσε να μην λάβει υπ’ όψιν του τον κόσμο), ο Τομ Παπαδόπουλος, εφόσον επιθυμεί να συνεχίσει να έχει ρόλο στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, θα πρέπει να ζητήσει τη θέση του κόσμου και του Ερασιτέχνη προς τούτο.

Με τη διαδικασία, ακριβώς, την οποία ανέφερε και ο ίδιος στις δηλώσεις του: μέσω της Γενικής Συνέλευσης…

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up