Ηρακλής ώρα μηδέν! Ανοιχτή επιστολή στον Τομ Παπαδόπουλο!

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Share:

Ο Τομ “μας τελείωσε”, άσχετα εάν λέει ότι θα έρθει με δυο φίλους του, που θέλουν να δουν τις εγκαταστάσεις, την ομάδα (ποια ομάδα;) και το όλο σκηνικό, η Τρίγλια “μας τελείωσε”, η υπομονή μας όμως, σίγουρα τελείωσε…

Είναι μια “τρέλα” αυτό που συμβαίνει με τον Ηρακλή εδώ και 15 χρόνια, λες και υπήρχε καμιά κατάρα και πρέπει αυτή η ιστορική ομάδα να ταλαιπωρείται από διάφορους μεγαλομετόχους και δήθεν μεγαλομετόχους, που κάνουν τραγικά λάθη, εγκληματικά λάθη, όλα σε βάρος της ομάδας.

Ο Τομ έβαλε λεφτά (δεν ξέρουμε πόσα), δεν έφαγε λεφτά όπως ο Παπαθανασάκης, αλλά απέτυχε σε οτιδήποτε έβαζε άλλους να κάνουν, γιατί ο ίδιος δεν βρισκόταν εδώ, ούτε ο στενός συνεργάτης του, Στάθης Καραντώνης, που κάθε δυο μήνες έρχονταν στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Δεν μπορεί να λέγομαι “Ηρακλής” και να αφήνω τους παίκτες, τους παρατρεχάμενους και όλους όσους εντέχνως βρίσκονται κοντά στην ομάδα όταν εμφανίζεται πλούσιος, να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες της, ακόμη και “Στοίχημα” στις πλάτες της ομάδας.

Πού ήσουν κύριε Τομ όταν όλοι αυτοί ασελγούσαν στο πτώμα του Ηρακλή και έχαναν από τον Καραϊσκάκη δυο φορές και θα έχαναν και από τον Κολοκοτρώνη, ακόμη και από την… Μπουμπουλίνα;

Τώρα τι θέλεις να πετύχεις στον Ηρακλή; Η λύση είναι μια: Μη δίνεις τα λεφτά στον Μπέο για τη χορηγία φανέλας που του υποσχέθηκες, έλα και κάλεσε όλη την οικογένεια του Ηρακλή, πες τους ότι μπορείς να βάλεις π.χ. 200.000 ευρώ, να βρείτε όλοι μαζί μια ομάδα (υπάρχει ήδη μια) και να αγοράσετε το ΑΦΜ από τώρα για του χρόνου, να βοηθήσετε την ομάδα να βγει κατηγορία και να παίξει στη Λίγκα 2.

Τουλάχιστον δεν θα έχει χρέη και δεν θα μπορεί κανένας Ιορδάνης ή Φούφουτος να διεκδικεί λεφτά επειδή δάνεισε δήθεν τον Παπαθανασάκη ή ο άλλος έπαιξε πέντε λεπτά στον Ηρακλή και θέλει να πάρει όλο το συμβόλαιο…

Κύριε Παπαδόπουλε, εσύ φταις που σε παραμύθιασαν οι δικηγόροι, όπως λες, στην αρχή της χρονιάς και σου έφαγαν λεφτά για να “βοηθήσουν” (τάχα) τον Ηρακλή να πάρει χορηγίες και να μην έχει πρόβλημα με τους πιστωτές, με Νόμο, που φυσικά δεν πέρασε ποτέ.

Τώρα, πού να βρεθούν 2 εκατομμύρια να αγοράσεις το ΑΦΜ του Μπέου; Δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά από κανέναν στη Θεσσαλονίκη, ούτε και από σένα.

Άρα τι κάνουμε τώρα; Πηγαίνουμε σε πιο φθηνή λύση με ένα χρόνο περισσότερο μέχρι την άνοδο.

Γιατί, ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι ο ΝΠΣ Βόλος που θέλεις να αγοράσεις για του χρόνου, δεν θα πέσει από την Superleague;

Ποιος εγγυάται; Ο Μπέος; Δύσκολο να εγγυηθεί, γιατί ο Μπέος κάνει άριστα τη δουλειά του με σένα και με όλους και καλά κάνει! Γι αυτό ξαναβγήκε δήμαρχος!

Εσύ δες τι κάνεις με τον Ηρακλή και πώς κατάντησε η ομάδα να μην υπάρχει… ομάδα! Επειδή ο κόσμος του Ηρακλή δεν είναι αχάριστος και ξέρει ότι πρόσφερες κύριε Παπαδόπουλε, ξέχνα την λύση του Βόλου, γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ και εξάλλου κανένας Ηρακληδέας δεν πρόκειται να στηρίξει ένα τέτοιο “έκτρωμα”.

Βοήθησε τον Ηρακλή να πετύχει τη συσπείρωση του κόσμου του, να είσαι από κοντά, συμπαραστάτης και έχεις μόνο να κερδίσεις, γιατί είσαι καλός άνθρωπος, αλλά μην παραμυθιάζεσαι εύκολα από όσους σε πλησιάζουν και σε “γλείφουν” για κανένα κοκαλάκι, γιατί αυτοί κοιτάζουν την πάρτη τους.

Ο Ηρακλής πρέπει να βρει άλλο δρόμο για να επιστρέψει εκεί που ανήκει, δεν θα τα παρατήσει και μετά από 111 χρόνια ιστορίας μπορεί να περηφανεύεται ότι τουλάχιστον είναι ανεξάρτητος και δεν φίλησε κατουρημένες ποδιές ούτε έπαιξε σε στημένα παιχνίδια, όπως άλλοι…

Έχεις μια ευκαιρία Τομ Παπαδόπουλε, να ξαναμπείς στην οικογένεια του Ηρακλή για τα καλά. Εκμεταλλεύσου την.

Ο νέος και απαλλαγμένος από χρέη, Ηρακλής είναι εδώ, στην Κεντρική Μακεδονία και σε περιμένει. Κάνε ειδική εκκαθάριση στο άλλο ΑΦΜ και ας περιμένουν να πληρωθούν οι πιστωτές, όπως έγινε και με άλλες ομάδες, που ακόμη τις περιμένουν, με προέδρους 95 χρόνων, που ανέλαβαν τα χρέη. Δεν είναι επιστήμη, είναι τακτική…

Εάν τα διαβάσεις αυτά και τα συνειδητοποιήσεις, μπορεί να σταματήσεις να θέλεις να κάνεις πιο μάγκα τον Μπέο…

Η ομάδα που θα συνεργαστείτε θα ανεβεί κατηγορία, ο ΝΠΣ Βόλος μπορεί να πέσει και να είστε του χρόνου αντίπαλοι…

Αυτά από μένα! Με υπογραφή…

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up