Και μπαμ και μπουμ και τώρα… πρόκριση!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Άρης μέσα σε λίγες ώρες έριξε τις μεταγραφικές βόμβες του καλοκαιριού. Μπαντού Ντιαγέ και Χουάν Ιτούρμπε βάζουν τα Κιτρινόμαυρα και… φωτιά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η στεναχώρια από την ήττα στο Καζακστάν δεδομένη. Ο Άρης έχασε, πρέπει να ανέβει ένα βουνό, αλλά είναι ζωντανός. Έχει μπροστά του ένα μεγάλο εμπόδιο να υπερκέρασει, αλλά ποιος μπορεί να τον θεωρήσει τελειωμένο, όταν παίζει στο γήπεδό του, με τον κόσμο του και απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι δα και το μεγαθήριο.

Την ώρα λοιπόν που συνέβαιναν όλα αυτά, ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε τις δύο, μέχρι στιγμής, πιο σημαντικές μεταγραφές στην Ελλάδα.

Ντιαγέ. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με βαρύ βιογραφικό, σημαντική καριέρα και σε πολύ καλή ηλικία, ο οποίος βλέπει την Ελλάδα και τον Άρη, ως ένα βήμα ακόμη κι όχι σαν… διακοπές. Από τις πρώτες κιόλας ώρες παρουσίας του στην ομάδα, αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε για να αποδείξει πολλά.

Ιτούρμπε. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο γεγονός ότι πριν από μερικά χρόνια η Ρόμα πλήρωσε σχεδόν 25 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ξεπέρασε τα 20 εκατ. ευρώ. Στα 28 του, επιστρέφει στην Ευρώπη για να τον «θυμηθούν» και τους «θυμίσει» πόσο παικτάρα (αντικειμενικά) είναι.

Τα υπόλοιπα και για τους δύο στο γήπεδο. Εκεί όπου σε λίγα 24ωρα, οι δυο τους θα βρίσκονται ως θεατές, αλλά μέσα θα είναι οι συμπαίκτες τους και μερικές χιλιάδες κόσμου για να φέρουν την πολυπόθητη πρόκριση.