Κι όμως, ο κόσμος μετέτρεψε το “bad timing” σε εξαιρετικό…

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Κι όμως, ο κόσμος μετέτρεψε το “bad timing” σε εξαιρετικό…

Ως απολύτως εκτός πραγματικότητας, θα χαρακτηρίζονταν όποιος, λίγο μόλις καιρό πριν, έκανε λόγο για θετική συγκυρία στα πράγματα της «κυανόλευκης» κοινωνίας.

Με το ποδόσφαιρο να βιώνει την έννοια και την ουσία αυτού που αποκαλείται «πιο κάτω δεν έχει» και να βρίσκεται στο απόλυτο της αβεβαιότητάς του, σε σχέση με το μέλλον του, τα πράγματα μόνο ευοίωνα δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

Όμως, προέκυψε ο αστάθμητος παράγων, ο οποίος άλλαξε άρδην τα δεδομένα και κάνει πολλούς, πλέον, να κάνουν λόγο για ένα “timing” και ίσως ένα “momentum”, το οποίο ο οργανισμός του Ηρακλή θα πρέπει να εκμεταλλευτεί.

Ο αστάθμητος αυτός παράγων, δεν είναι άλλος από τον πρωταγωνιστή του Ημίθεου, τον ίδιο τον κόσμου του, ο οποίος αποφάσισε να επιζητήσει και να επιβάλλει την αναγέννηση, μέσα από τον ζόφο και την κατάντια.

Με αιχμή της εκδήλωσης οπαδικής «τρέλας» την – επιστρέψασα στα μεγάλα σαλόνια – ομάδα μπάσκετ, έδειξε αποφασισμένος να βρεθεί και δίπλα στο ποδόσφαιρο, κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν, καθώς σημείωναν το ιστορικής καταγραφής γεγονός για το ελληνικό ποδόσφαιρο ενός γεμάτου γηπέδου στην Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία τοπικού πρωταθλήματος!…

Το ίδιο είναι αποφασισμένος να πράξει ο κόσμος και όσον αφορά στην προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ, με την έναρξη των δικών της αγωνιστικών υποχρεώσεων, παρά το γεγονός ότι οι εκβιαστικές οφειλές του παρελθόντος την αποδεκάτισαν οικονομικά και δεν πρόκειται να κατέβει στο πρωτάθλημα με τη δυναμική και τις προοπτικές, που προγραμμάτιζε να έχει.

Οι ίδιοι οι Ηρακλειδείς, λοιπόν, είναι εκείνοι, οι οποίοι μετασχηματίζουν τη χειρότερη χρονιά του Συλλόγου σε χρονιά αναγέννησης και ευκαιρίας για ένα καλύτερο αύριο και σε αυτήν την προοπτική οφείλει να επενδύσει άμεσα και αποτελεσματικά η «κυανόλευκη» κοινωνία, ιδίως όσον αφορά στην αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου…

 

 

 

 

Scroll Up