“Μάγος” ονόματι… Μπρούνο Γκάμα! Αυτός και άλλοι τρεις, “φτιάχνουν” τον Άρη!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η ποιότητα του Άρη δεν αμφισβητείται, από τη μέση και μπροστά είναι φοβεροί οι παίκτες που έχουν πάρει τις φανέλες στα σπίτια τους, όπως έλεγαν οι παλαιότεροι και εδώ μιλάμε για Μπρούνο Γκάμα, Φετφατζίδη, Λάρσον.

Ειδικά οι δυο πρώτοι είναι παίκτες «υδραυλικοί», που μπορούν να αλλάξουν μόνοι τους τη ροή ενός αγώνα, όπως έγινε χτες κόντρα στην Ξάνθη, η οποία ήρθε στο «Κλ. Βικελίδης» και κατάφερε να βάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο το πούλμαν της αποστολής, μπροστά στην εστία μάλιστα του Άμπαντ, αλλά ο Άρης, χάρις στην ποιότητα των παικτών του βρήκε τον «διάδρομο» έστω και με τη συμβολή του μικρόσωμου, αλλά ταχύτατου Σάσα.

Έξοχος συνδυασμός Μπρούνο Γκάμα-Φετφατζίδη, πάσα στον Σάσα και πέναλτι από τον Μπαξεβανίδη, μόνο έτσι θα μπορούσαν να «σπάσουν» το τείχος του… Βερολίνου, που έχτισε ο Λισγάρας με τους συμπαίκτες του και να φτάσει ο Άρης στο τρίποντο.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό όμως, ο Μπρούνο Γκάμα ξεχώριζε με την αρχοντική του εμφάνιση και τη σοβαρότητα στο παιχνίδι του, σε σημείο μάλιστα πως όταν έπαιρνε τη μπάλα στα πόδια του, ο κόσμος περίμενε να δει και κάτι διαφορετικό, όσο και όμορφο από τον Πορτογάλο κεντρικό χαφ, ξεπερνώντας και το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων του.

Μπορεί να οδηγήσει ο Γκάμα τον Άρη στην Ευρώπη; Η απάντηση είναι; Αυτός ο Μπρούνο Γκάμα, ο χτεσινός, ναι, μπορεί…

Δείτε Επίσης

Scroll Up