Με τα ίδια υλικά, ίσως με άλλη συνταγή

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Άρης μπαίνει πλέον από σήμερα (10/3) καθαρά σε φάση προετοιμασίας για το παιχνίδι της πρεμιέρας των play offs με τον Ολυμπιακό.

Δεύτερη σερί αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους, αλλά σε μια τελείως διαφορετική βάση και σημασίας, αλλά και δυσκολίας, με δεδομένο το ότι το ματς θα γίνει στον Πειραιά. Οι Κιτρινόμαυροι με τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο τους έχουν τρεις σερί νίκες με, σχεδόν, ίδιες ενδεκάδες. Και, αν και, είναι νωρίς ακόμη, το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην αλλάξουν και πολλά στο βασικό σχήμα, ενόψει του ματς στο Καραϊσκάκης.

Προφανώς θα γίνει μία αλλαγή με την επιστροφή του Σούντγκρεν, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Σάκιτς, αλλά από εκεί και πέρα, δύσκολα να δούμε κάτι διαφορετικό σε πρόσωπα. Ίσως όμως, αλλάξει κάτι στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Ναι μεν, ο Άρης, ως συνήθως, θα μπει στο γήπεδο για να κάνει το παιχνίδι του, αλλά στο συγκεκριμένο, είναι πολύ πιθανό να επιχειρήσει να παίξει και λίγο πιο αμυντικά. Η ομάδα δεν… χαλιέται ακόμη και με την ισοπαλία, αλλά το βασικό είναι να μπορέσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Άρα εν κατακλείδι, μπορεί ο Άρης να κατέβει στο γήπεδο με την… κλασική πλέον ενδεκάδα του, αλλά είναι πάρα πολύ πιθανό να δούμε κάτι διαφορετικό σε επίπεδο τακτικής.