Μεγάλο κέρδος η προοπτική του “original” Ηρακλή

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Μεγάλο κέρδος η προοπτική του “original” Ηρακλή

Το μακράν πιο ενδιαφέρον σημείο της δημόσιας τοποθέτησης του Μάκη Καλαϊτζίδη, αναφορικά με το θέμα του ποδοσφαιρικού Τμήματος, υπήρξε – αδιαμφισβήτητα – η αναφορά του σχετικά με την προοπτική μέλλοντος της ομάδας.

Εξήγησε, ότι χάρη στην ένταξη του ποδοσφαίρου στο φορολογικό καθεστώς του Α.Σ. Ηρακλής 2015, εφόσον προκύψει κάποιος αξιόπιστος επενδυτής να αναλάβει την ομάδα, δεν θα χρειαστεί να μπει στη διαδικασία εξαγοράς ΑΦΜ από ΠΑΕ των υψηλών κατηγοριών, με τη γνωστή συνέπεια να απαιτηθεί να αγωνίζεται με ταυτότητα και επωνυμία, που δεν θα της ανήκουν, αλλά θα μπορέσει να προχωρήσει σε αντίστοιχη συγχώνευση, η οποία θα οδηγήσει στη συμμετοχή του «Γηραιού» – χωρίς προσκόμματα – με τη γνήσια επωνυμία του στο πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχε η ΠΑΕ, με την οποία θα προκύψει η σχετική συμφωνία.

Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι κι από μόνη της αυτή η προοπτική θα μπορούσε να καταστεί ικανή και άξια να δικαιολογήσει την απόφαση της συμμετοχής στο τοπικό πρωτάθλημα για μία αγωνιστική σεζόν.

Διότι η επιλογή της αγωνιστικής αποχής θα οδηγούσε και πάλι στα προβληματικά μονοπάτια της αναζήτησης εξαγοράς ΑΦΜ, με όλα τα δυσάρεστα και μη αποδεκτά από την οικογένεια του Συλλόγου παρεπόμενα.

Πλέον, ο ποδοσφαιρικός Ημίθεος, μετά την περιπέτεια της ΕΠΣΜ, θα μπορεί να διαχειριστεί πολύ πιο άνετα την επόμενη μέρα του, πάντοτε υπό την αυστηρή και εξαιρετικά δύσκολη προϋπόθεση ότι θα βρεθεί αυτός ο αξιόπιστος χρηματοδότης για τη νέα ΠΑΕ, όντας εκείνος που θα αλλάξει επίπεδο στην ομάδα και όχι μόνο όσον αφορά στην κατηγορία, στην οποία θα αγωνίζεται από την επόμενη περίοδο…

 

Scroll Up