Μεγάλο πισωγύρισμα και μαύρη σελίδα! 

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Μετά τα όσα έγιναν από το 92o λεπτό του αγώνα και μετά, είμαι υποχρεωμένος να μην ασχοληθώ και να μην γράψω… λέξη για το παιχνίδι στην Τούμπα.  

 

Stoiximan: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

 

Θέλω να γράψω αρχικά ένα μεγάλο «μπράβο» και να δώσω «συγχαρητήρια» σε όσους έκαναν την… μαγκιά να υποθηκεύσουν όλη την φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ. Την αγαπάνε πολύ την ομάδα, τόσο πολύ που την… πνίγουν. Αν αυτό λέγεται αγάπη, εγώ είμαι ο… Μπιλ Γκέιτς.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, από καμία ήττα να μπεις στον αγωνιστικό χώρο, να σπάσεις καρεκλάκια και να πετάξεις κροτίδες. Όσο και να έχανε ΠΑΟΚ, όσο κακή και αν ήταν η εμφάνιση. Το βράδυ της Κυριακής είναι ένα μεγάλο πισωγύρισμα και μια μαύρη σελίδα για την ιστορία του ΠΑΟΚ.

Αυτά που ζήσαμε στην Τούμπα γυρνάνε τον σύλλογο γενικά πολλά χρόνια πίσω και θα πρέπει να προβληματιστούν εσωτερικά στον ΠΑΟΚ, πέραν του αγωνιστικού και για πολλά άλλα.

Όσο πικραμένος, θυμωμένος και απογοητευμένος και αν είναι ο κόσμος δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ να καταστρέφει κανένα παιχνίδι. Αυτοί που έκαναν τα επεισόδια στην Τούμπα ας κάνουν τους καμπόσους στους φίλους τους, αλλά σίγουρα αν είναι αυτοί θεωρούνται ΠΑΟΚτσηδες, τότε θα πρέπει να ανησυχούν που είναι πραγματικά ΠΑΟΚ.