Να βγείτε και να τα πείτε όλα!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Νέο τμήμα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις από την ΠΑΕ Άρης (pic)

Είναι από τις κλασικές περιπτώσεις, που έχεις τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό σου. Δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και να που να τελειώσεις. Γι’ αυτό αφήνεις λίγο να περάσoυν οι μέρες να ψαχτείς για να τα βάλεις κι εσύ σε μια σειρά.

Βλέποντας τον αγώνα του Άρη στο ΟΑΚΑ (το α’ μέρος, γιατί στο β΄ το ξεπέρασα) αρχικά αισθάνθηκα έναν κόμπο στο στήθος. Αυτό που θέλεις να καταπιείς το σάλιο σου, αλλά δεν κατεβαίνει. Δεν μπορεί να έχεις πάει σε επίσημο παιχνίδι με 14 παίκτες κι έναν Σουηδό, που έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Φαντάζομαι κάπως έτσι θα αισθάνθηκαν και πολλοί φίλοι του Άρη.

Όσο περνούσε η ώρα τα συναισθήματα άλλαξαν. Χαλάρωσα κι άρχισα να νιώθω θαυμασμό γι’ αυτούς που ήταν εκεί. Που έπαιζαν ή ήταν στον πάγκο κάνοντας τη δουλειά τους. Αναπληρωματικοί, φροντιστές, γυμναστής, γιατροί, ο γενικός αρχηγός, ο προπονητής, ο διευθυντής ποδοσφαίρου. Βλέπετε δεν ήταν εύκολο, αλλά αυτοί όλοι ήταν εκεί. Για τη φανέλα, για την ιστορία, για τον κόσμο.

Το γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο εν μέρει το εξήγησε ο Χαριστέας με την γραπτή δήλωσή του. Αυτή δηλαδή που ανάγκασε τους γνωστούς κύκλους, με τις παρέες τους, που εδώ και πολλούς μήνες τον έχουν στο στόχαστρο, άρα και τον Άρη, να ανεβάζουν διαδοχικά άρθρα εναντίον του. Τίμα τον φίλο σου λένε… Πάμε παρακάτω…

Έγιναν εγκλήματα το περασμένο καλοκαίρι, ανοίγματα που ήταν δύσκολο να καλυφθούν, υπήρξε οικονομικό άνοιγμα, έσκασε και ο κορωνοϊός, ο Καρυπίδης ό,τι μπορούσε έκανε, αλλά τα λεφτά δεν ήταν αρκετά ώστε να πειστούν κάποιοι να μείνουν. Όχι ότι δεν υπήρχαν, αλλά ζητήθηκαν νούμερα, που αν δινόταν ο Άρης μπορεί και να στερούνταν μεταγραφικούς στόχους. Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια. Κι έτσι έφθασε η ομάδα σε αυτό το σημείο.

Αυτή την εικόνα θα δούμε και στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια. Ας το χωνέψουμε, ας το ανεχτούμε κι ας διδαχτούμε όλοι, ώστε να μην υπάρξουν παρόμοιες καταστάσεις και στο μέλλον.

Κατά την άποψή μου, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα πρέπει να βγει κάποιος και να μιλήσει. Θα ήθελα ο Θόδωρος Καρυπίδης. Δεν ξέρω αν θα το κάνει. Αν όχι, ο Άγγελος Χαριστέας. Να βγουν και να πουν τι ακριβώς έγινε τη φετινή χρονιά. Κυρίως όμως να αναφερθούν στα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Στον λυσσαλέο πόλεμο που δέχθηκε η ομάδα, από συγκεκριμένους ανθρώπους με θεσμικό ή όχι ρόλο. Να βγει κάποιος και να τα πει όλα στον κόσμο. Την τρέλα της φετινής χρονιάς, που παρά τα όσα έκαναν ορισμένοι στην ομάδα (και δεν λαϊκίζω), αυτή ήταν πετυχημένη.

Ο Άρης είναι πολύ μεγάλος για να τον «πειράξουν» οι «μικροί» άνθρωποι. Το ακούσατε «μικροί άνθρωποι»;

ΥΓ: Συνήθως στα υστερόγραφα υπάρχει ζουμάκι. Αλήθεια τώρα, φωτογραφίες με σχόλιο φαφλατάς;

ΥΓ1:Άρθρα ανά μισή ώρα; Κάποιοι θα το έλεγαν και στημένο. Όχι εγώ όμως, διαφωνώ…

ΥΓ2: Άλλη φορά να πηγαίνεις στις εκπομπές τους ακόμη κι αν δεν τους βλέπει κανείς. Ξέρει εσύ…

ΥΓ3: Βγείτε και πείτε τα όλα!!!

Scroll Up