Να βρεθούν λύσεις, αμέσως και οπωσδήποτε…

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Σε μία αγωνιστική περίοδο, κατά την οποία το «κυανόλευκο» σύμπαν παραδέχεται ότι η ομάδα μπάσκετ και η προοπτική της αποτελεί ό,τι καλύτερο διαθέτει – σε αυτήν τη φάση – η οικογένεια του Ηρακλή, εσωτερικές έριδες και παρεξηγήσεις δεν έχουν περιθώρια ύπαρξης.

Πολύ ορθώς, οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση – ως σύνολο και όχι ως μεμονωμένοι Σύνδεσμοι – εξηγώντας προς τον Θόδωρο Δρακόπουλο ότι παρατηρούν ζητήματα έλλειψης οργάνωσης σε τομείς, οι οποίοι τους αφορούν αμέσως.

Δεν επετέθησαν προς τη διοίκηση, ενώ εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς την ομάδα, ζητώντας συνάντηση – άμεσα – με τον πρόεδρο της ΚΑΕ.

Τέτοιες κάκιστες πολυτέλειες εσωτερικών διαφορών δεν χωρούν στο σήμερα του Ηρακλή, την ώρα, που όλος ο κόσμος έχει πέσει «πάνω» στην ομάδα μπάσκετ, αγκαλιάζοντάς την με θέρμη και στηρίζοντας την προσπάθειά της.

Όλοι στον Ημίθεο καμαρώνουν και βγάζουν ικανοποίηση για το μονίμως γεμάτο Ιβανώφειο…

Όλοι σημειώνουν με ανακούφιση «ευτυχώς υπάρχει το μπάσκετ και η τρέλα του κόσμου»…

Όμως, για να εξακολουθήσει αυτή η τρέλα του κόσμου να αγκαλιάζει την ομάδα μπάσκετ, θα πρέπει και ο Θόδωρος Δρακόπουλος, από την πλευρά του, να κάνει βήματα προς την ορθή κατεύθυνση, προστατεύοντας την επένδυσή του.

Η συνάντηση του προέδρου με τους οργανωμένου πρέπει να γίνει… χθες.

Και η άρση των όποιων παρεξηγήσεων, όπως και η επίλυση των οργανωτικών θεμάτων, που αφορούν στον κόσμο… προχθές.

Για το καλό της ομάδας, για το καλό όλου του οργανισμού του Ηρακλή…