Να στηριχθεί σε αυτά τα παιδιά, κατά τη μεγάλη επιστροφή του

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Να στηριχθεί σε αυτά τα παιδιά, κατά τη μεγάλη επιστροφή του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια των ανθρώπων του Ηρακλή, ώστε να βρεθεί βιώσιμη λύση επιστροφής στα ψηλά του ελληνικού ποδοσφαίρου για την ομάδα.

Λαμβάνοντας ως υπόθεση εργασίας την ευτυχή έκβαση αυτής της προσπάθειας, ο Ημίθεος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα είναι μία ομάδα επαγγελματική, η οποία θα διατηρεί και αναλόγου επιπέδου ανάγκες στελέχωσής της.

Η διδακτική εμπειρία για το «κυανόλευκο» ποδόσφαιρο, η οποία εκτυλίσσεται αυτήν την περίοδο, στα… «χωράφια» του τοπικού πρωταθλήματος, προσφέρει άψογες και ευθείες απαντήσεις σε κάθε λογής προβληματισμό προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Ηρακλής του αύριο δεν έχει κανένα λόγο να κοιτάξει μακριά από τη δική του οικογένεια, προκειμένου να στελεχώσει τη νέα επαγγελματική ομάδα του, με ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, οι οποίες θα καταλάβουν καίριες θέσεις.

Αυτά τα παιδιά, οι πολύπειροι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έσπευσαν αυτή τη στιγμή να παράσχουν την αγωνιστική αρωγή τους στα δύσκολα και στα… «καταφρονεμένα» της έσχατης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος, προς χάριν του μεγαλείου αυτής της ομάδας, αποτελούν ικανότατα μελλοντικά στελέχη, τα οποία πρέπει να αναλάβουν και το σχετικό έργο.

Άνθρωποι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι «νιώθουν» από Ηρακλή, γνωρίζουν το αντικείμενο όσο κανείς και μπορούν να δώσουν λύσεις, όταν και όπου χρειαστεί.

Και, προ παντός, μπορούν να κάνουν «μετάγγιση» του DNA του Ημίθεου στα αποδυτήρια…

Scroll Up