Να το… ξεχάσει γρήγορα!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Σάββατο 4 Ιανουαρίου, ο Άρης παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο σταματάει το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ, καθώς τον νικάει με 4-2. Βλέποντας μετά από λίγα 24ωρα για δεύτερη φορά το ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» κατάλαβα τους λόγους αυτής της επικράτησης.

 

Δεν ήταν το εξαιρετικά ποδοσφαιρικό σκηνικό που έστησαν οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» στις κερκίδες. Δεν ήταν η γιορτινή ατμόσφαιρα που είχε ετοιμάσει η ΠΑΕ με τα φωτορυθμικά πριν τη σέντρα. Αυτό που χρειάστηκε και ήταν απόλυτος αρκετό για την νίκη ήταν το «θέλω» και η «τρέλα» των ποδοσφαιριστών του Άρη για αυτό το αποτέλεσμα, ακόμα και όταν ο αγώνας πήγε να στραβώσει για αυτούς.

 

Ωστόσο, πλέον ο οργανισμός του ποδοσφαιρικού Άρη, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, βρίσκονται μπροστά σε μια εξέχουσα σημασίας πρόκληση. Πιθανώς πολύ πιο σημαντικής ακόμα και από το ίδιο το αποτέλεσμα. Πια είναι αυτή; Φυσικά, η αλλαγή σελίδας… Αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη. Αυτή είναι η ευκαιρία των «κιτρινόμαυρων» και δεν θα πρέπει να πάει χαμένη.

 

Κακά τα ψέματα, ο Άρης παρά το γεγονός πως αποτελεί μια από τις ιστορικότερες ομάδες της χώρας, τώρα αρχίζει να φτιάχνει «χαρακτήρα». Ναι, οι νίκες – και μάλιστα στα ντέρμπι – σε μεγαλώνουν. Ναι, τα show από την κερκίδα κάνουν τους οπαδούς σου διπλά χαρούμενους. Ωστόσο, η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων είναι αυτό που σου δίνει… μέταλλο. Αυτό που σε κάνει δυνατότερη ομάδα, σε δύσκολες συνθήκες και σου δίνουν τα εχέγγυα για να πετύχεις.

 

Για αυτό ο δρόμος είναι ένας και πάντα φέρνει επιτυχίες. Το «θέλω» πρέπει να γίνει «πρέπει» και το «πρέπει» να γίνει τρέλα.

 

 

ΥΣ1: Το πανό στο «Γ. Καραϊσκάκης» που αφορούσε ραντεβού θανάτου ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και το σύνθημα που ακούστηκε στο «PAOK Sports Arena» λίγα λεπτά μετά τη είδηση του θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου, με ξεπερνάνε. Όπως και θα έπρεπε να ξεπερνά τον καθένα από εμάς.

ΥΣ2: Αλήθεια πόση βλακεία χωράει στο μυαλό ορισμένων που πάνε για να σκοτώσουν ή να σκοτωθούν για τις ομάδες τους? Και πόση βλακεία χωράει στο μυαλό αυτόν που τους υπερασπίζονται?

ΥΣ3: Κατά τα λοιπά αυτό το Σαββατοκύριακο ζήσαμε το Σαββατοκύριακο της… κανονικότητας. Και τα είχε όλα… Βία, διαιτησία, ντέρμπι και – δυστυχώς – αίμα.