Ναι στις πωλήσεις, όχι στο ξεπούλημα

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ναι στις πωλήσεις, όχι στο ξεπούλημα

Είναι ξεκάθαρο πως για να μπεις σε διαδικασία αλλαγής επιπέδου ως σύλλογος σε οικονομικό επίπεδο (και όχι μόνο) δεν χρειάζεται μόνο ένας ισχυρός επενδυτής που θα βάζει εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.

 

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι & το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

 

Ο Ιβάν Σαββίδης από το 2012 και έπειτα που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ έχει κάνει συνεχόμενες υπερβάσεις για να φέρει έστω και μετά από αρκετά λάθη, να φέρει την ομάδα να κατακτά τρία σερί Κύπελλα και ένα αήττητο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με το πρώτο νταμπλ στην ιστορία.

 

Από την πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και έπειτα τον Γενάρη του 2019, ο Δικέφαλος έχει αρχίσει να μπαίνει σε διαδικασία των πωλήσεων και πλέον ενόψει του ελέγχου από την UEFA για το Financial Fair Play, μοιάζει… μονόδρομος να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές, με μια μικρή διαφορά που λίγοι ίσως και επίτηδες δεν αναφέρουν.

 

Υπάρχει μεγάλη διαφορά από την πώληση στο… ξεπούλημα και στον ΠΑΟΚ επ’ ουδενί δεν σκέφτονται να αφήσουν παίκτη να αποχωρήσει με μια οποιαδήποτε οικονομική πρόταση. Ανεξαρτήτως από το status του ποδοσφαιριστή που θα φέρει πρόταση, δεν θα γίνει αποδεκτή καμία αν αυτή δεν ικανοποιεί την διοίκηση. Ακόμα και αν υπάρχει η ανάγκη για έσοδα από πωλήσεις, δεν θα γίνει το ξεπούλημα που περιμένουν… κάποιοι και αυτό το έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν ο Ιβάν Σαββίδης με τις αποφάσεις που έχει πάρει σχετικά με προτάσεις που έχουν έρθει για παίκτες.

 

Ακόμα και αν ο ΠΑΟΚ έμεινε γενικότερα εκτός Ευρώπης φέτος, αρκετοί ποδοσφαιριστές από το έμψυχο δυναμικό το καλοκαίρι. Οι Δημήτρης Γιαννούλης, Σβέριρ Ίνγκασον, Κάρολ Σφιντέρσκι και Δημήτρης Λημνιός σε πρώτο επίπεδο είναι από αυτούς που μπορούν να φέρουν προτάσεις το καλοκαίρι, αλλά ακόμα και για τους άλλους το μήνυμα που θα πρέπει να δώσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι το ότι όσοι αποχωρήσουν δεν θα είναι στο πλαίσιο… ξεπουλήματος.

 

Δεν θα γίνουν βεβιασμένες κινήσεις, αφού με την διαμορφωθείσα κατάσταση, υπάρχει ο χρόνος για να σχεδιαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ποσό που πρέπει να μπει στο ταμείο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι σημαντικό αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει μια κατάσταση… πανικού.

Scroll Up