Απέδειξε ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

4 Ιανουαρίου 2019, λίγες ημέρες μετά την αλλαγή του χρόνου, ο Άρης φτάνει στην εντυπωσιακή επικράτηση επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης». Από εκείνο το βράδυ έχουν περάσει 16 ημέρες. Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δώσει άλλες τρεις αναμετρήσεις.

 

Μετά από εκείνη την νίκη, είχα γράψει ότι τα δύσκολα για τους ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ είναι μπροστά της, εννοώντας φυσικά τις αναμετρήσεις κόντρα σε Ξάνθη και ΑΕΛ για Κύπελλο και πρωτάθλημα, αντίστοιχα.

 

Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ σε αυτούς τους αγώνες, έδειξε ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο, με την κατάλληλη νοοτροπία, η οποία μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στο άμεσο μέλλον . Αν και στα εν λόγο παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι παίκτες του Άρη δεν έδειξαν το ίδιο πάθος, ο βαθμός είχε θετικό πρόσημο. Θετικά και αρνητικά σημεία στους τρεις αυτούς αγώνες υπάρχουν και είναι εύκολο να εντοπισθούν, ωστόσο η γενική εικόνα της ομάδας χαρακτηρίζεται ως καλή.

 

Απέναντι σε αντιπάλους που θεωρητικά είναι μικρότερης δυναμικής, ο Άρης κατάφερε να πραγματοποιήσει μεστές εμφανίσεις, να πάρει αποτελέσματα και να κερδίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, θεσμός που αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ομάδας τη φετινή σεζόν.

 

Αν σε όλα τα παραπάνω, βάλουμε στην εξίσωση και τη δεδομένη κούραση των παικτών των «κιτρινόμαυρων» λόγω των διαδοχικών αγώνων, τότε ο τελικός βαθμός γίνεται ακόμα καλύτερος. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν για όλες τις ομάδες.

 

Ωστόσο, άμα σκεφτούμε τα όσα βλέπαμε στην αρχή της φετινής σεζόν, δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι ο Άρη θα είχε αυτήν την εικόνα. Και αυτό εκτός από το θέλω και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών, φέρει την υπογραφή δύο ανθρώπων. Αρχικώς του Άγγελου Χαριστέα και στη συνέχεια του Μίχαελ Ένινγκ.