Απλά, λιτά… ποδοσφαιρικά!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Απλά, λιτά… ποδοσφαιρικά!

Πάντα πίστευα ότι τόσο οι αγώνες και ειδικά τα πρωταθλήματα κερδίζονται και χάνονται εντός του αγωνιστικού χώρου. Ακόμα και στις εποχές του έντονου παρασκηνίου και των «παραγκών», οι ομάδες που ευνοούνται δεν έμεναν μόνο σε αυτό, αλλά έκαναν… δουλίτσα και μέσα στο γήπεδο. Στις περισσότερες μάλιστα περιπτώσεις οι εν λόγω ομάδες έφταναν στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίζουν τον τίτλο δίκαια, καθώς ήταν καλύτερες των αντιπάλων τους.

Αυτό συμβαίνει και φέτος, με τον ΠΑΟΚ μάλιστα να μην έχει τις αβάντες που είχαν στο παρελθόν οι υπόλοιπες ομάδες. Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά και την χθεσινή κατά κράτος επικράτηση κόντρα στον Ολυμπιακό βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ενός τίτλου που δικαιούται απόλυτα, καθώς από την αρχή της φετινής σεζόν αποδεικνύει την αγωνιστική του ανωτερότητα.

Από την πρώτη αγωνιστική στα τέλη του Αυγούστου μέχρι και σήμερα, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκουν τον τρόπο να μαζεύουν το ένα «τρίποντο» πίσω από το άλλο. Κάνοντας συνεχής υπερβάσεις, ακόμα και σε βράδια που τα πράγματα στραβώνουν ή δείχνουν να μην εξελίσσονται ιδανικά. Βρίσκοντας γκολ από όλες τις γραμμές, λύσεις για όλα τα προβλήματα (αγωνιστικά ή μη) που προέκυψαν μέσα στη σεζόν και κυρίως τις απαντήσεις στις δυσκολίες που του έβαλαν οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Την ίδια στιγμή τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός, δεν μπόρεσαν να βρουν ποτέ τον τρόπο να κάνουν τις δικές τους υπερβάσεις.

Εν κατακλείδι, δεν θέλει μεγάλη φαντασία και ιδιαίτερη ανάλυση πως μια ομάδα που έχει ξεκινήσει με μείον δύο, έχοντας συνολική συγκομιδή 18 νικών και δύο ισοπαλιών, βρίσκεται απολύτως δίκαια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά εννιά βαθμών από τον Ολυμπιακό.

Scroll Up