Καιρός να τους… τελειώσετε!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Είναι μερικές φορές σε αυτήν τη ζωή που η παροιμία δεν μπορείς να έχει και την πίτα ολόκληρη και των σκύλο χορτάτο. Δεν μπορείς να πατάς για μεγάλο χρονικό διάστημα σε δύο βάρκες, γιατί η κατάληξη σου θα είναι άσχημη…

Σήμερα στην Τούμπα, περισσότεροί από 10.000 κόσμου έδωσαν… ρεσιτάλ κερκίδας, δίνοντας την ώθηση στους παίκτες του Λουτσέσκου να φτάσουν στην πρόκριση απέναντι στην Μίντιλαντ. Ανάμεσα ωστόσο σε αυτούς βρίσκονταν και τα ανθρωποειδή που κρέμασαν πανό με μήνυμα στήριξης στους δολοφόνους του αδικοχαμένου 19χρονου, Άλκη Καμπανού που δικαίως βρίσκονται στην φυλακή.

Γιατί πολύ απλά μόνο εκεί ανήκουν. Όπως στη φυλακή ανήκουν και αυτοί που δημιούργησαν αυτό το πανό, το οποίο μάλιστα αν και αρχικά «σηκώθηκε» στη Θύρα 6 μεταφέρθηκε στη συνέχεια στη Θύρα 4.  Το παράδοξο ωστόσο της υπόθεσης είναι το πανό δεν βρήκε ποτέ από το κάγκελο, αμαυρώνοντας έτσι την εικόνα της τεράστιας επιτυχίας της ομάδας με την  πρόκριση και της υποδειγματικής συμπεριφοράς των οπαδών.

 

Άμεσα οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθουν τα στοιχεία τους. Να τους βρουν και να τους αποβάλουν μια για πάντα από την οικογένεια του συλλόγου. Να τους κόψουν τον σύνδεσμο, το γήπεδο και να τους στείλουν οριστικά στο σπίτι τους και την προβληματική καθημερινότητα τους. Να δώσουν το διπλό μήνυμα. Από την μια σε επίδοξους μιμητές δολοφόνων και υποστηρικτών και από την άλλη στην κοινωνία. Εσωτερική και εξωτερική της ομάδας.

Μόνο έτσι θα καθαρίσουμε και τελειώνουμε οριστικά…

Διαφορετικά τα λόγια που ακούστηκαν από επίσημα χείλη μετά τη δολοφονία του Άλκη θα παραμείνουν λόγια και στο βάθος του δρόμου θα γίνουν… βροχή θα πνίξει άπαντες.

 

ΥΣ: Για όλα όμως δεν έχουν ευθύνη οι οπαδοί…

Όντας βγαίνουν νομικοί και λένε δεν αποδεχόμαστε μια δικαστική απόφαση η κατάσταση είναι λίγο προβληματική.

Επίσης, όταν μετά από το ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής στο Κλεάνθης Βικελίδης, δύο οπαδικές ιστοσελίδες (αρκετά σοβαρές και τα άλλα) στις δηλώσεις των προπονητών είχαν ως τίτλο: «Σε άλλο γήπεδο ο Τερζής / Λουτσέσκου», τότε πρέπει να… καθαρίσουμε και εμείς! Να κοιτάξουμε στον καθρέφτη και να… καθαρίσουμε.