Ο «νέος» Άρης ήδη ετοιμάζεται!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Είναι πραγματικά δύσκολο σε τέτοιες περιόδους, χωρίς αγωνιστικές δραστηριότητες και κλεισμένος στο σπίτι σου να «κάνεις δουλειά».

Φυσικά δεν αναφέρομαι στο δικό μας το μετερίζι. Εμείς, εύκολα ή δύσκολα, όλο και με κάτι θα βρούμε να ασχοληθούμε.

Το θέμα είναι τι γίνεται με τις ομάδες. Εν προκειμένω τον Άρη, που όπως και οι υπόλοιπες βρίσκεται σε μια περίεργη φάση. Ουσιαστικά έχει μπει ένα «αναβάλλεται επ’ αόριστον» στη ζωή όλων. Υπάρχουν όμως και κάποιοι, που όλο αυτό τα διάστημα που πέρασε και θα περάσει μέχρι να αρχίσουν ξανά παιχνίδια, ασχολούνται με θέματα και μάλιστα σημαντικά τα οποία άπτονται της επόμενης ημέρας της ομάδας. Αυτό που συνηθίζουμε να το λέμε με το γνωστό δημοσιογραφικό κλισέ, «ο σχεδιασμός» της επόμενης σεζόν. Και ίσως να είναι και μια καλή ευκαιρία αυτή η περίοδος για τέτοιου είδους δουλειά.

Κι εξηγούμαι: Ζητήματα καθημερινότητας δεν υπάρχουν μιας και όλοι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Αυτό ωστόσο δεν απαγορεύει τους υπεύθυνους να βλέπουν τηλεόραση και να μιλούν στο τηλέφωνο. Όχι βέβαια για χαβαλέ, αλλά για δουλειά. Είναι ξεκάθαρο πως αυτές τις ημέρες το τμήμα σκάουτινγκ του Άρη σε άμεση συνεργασία με τον Άγγελο Χαριστέα βλέπουν παίκτες. Αναλύουν ενδελεχώς περιπτώσεις που ενδιαφέρουν και μιας και υπάρχει χρόνος, βλέπουν πολλά επιμέρους στοιχεία εκείνων που τους έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Προεργασία έχει γίνει ούτως ή άλλως. Λίστες με υποψήφιους στόχους έχουν καταρτιστεί κι απομένουν πλέον τρία πράγματα: Το τελικό ποσό του διαθέσιμου μπάτζετ, η κατάληξη στις συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων και φυσικά οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που θέλει να πάρει η ομάδα.

Scroll Up