Ο Παπαϊωάννου, ο Ποντίκης και όσοι απέμειναν…

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Share:

Μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας, που έπαιξε την καλύτερη μπάλα με Βασίλη Χατζηπαναγή, τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της πεντηκονταετίας, κινδυνεύει να διαλυθεί εντός του τρέχοντος μήνα!

Αφού η συνάντηση του μεγαλομετόχου του, Τομ Παπαδόπουλου, με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, απέβη άκαρπη, άλλη λύση για αγορά ΑΦΜ και συμμετοχή στην Superleague, δεν υπάρχει!

Ο Τομ Παπαδόπουλος είπε ότι «εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ με την ομάδα στη Football League, δηλαδή στη Γ΄ εθνική», επειδή η κατηγορία αυτή θα είναι επαγγελματική, άρα και όλα τα χρέη των προηγούμενων χρόνων θα τον «κυνηγάνε».

Έτσι λοιπόν, ο Ηρακλής μπορεί να διαλυθεί! Ναι, καλά διαβάζετε, αυτή η ιστορική ομάδα κινδυνεύει να βαρέσει διάλυση, επειδή δεν θα υπάρχει κανένας να την αναλάβει και επειδή οι άνθρωποι που ήταν τα προηγούμενα χρόνια στα διοικητικά συμβούλια, δεν θέλουν να περάσουν ούτε από έξω…

Κατάφεραν να τον διαλύσουν τον Ηρακλή όσοι έπεσαν σαν κοράκια πάνω από τον ομογενή επιχειρηματία από την Αμερική, μόλις ανέλαβε, μπλόκαραν τους λογαριασμούς, τον κυνήγησαν δικηγόροι, δεν δέχθηκαν ρυθμίσεις για εξόφληση σε ένα χρόνο, άρα όλα αυτά κυλούν στο μυαλό του Παπαδόπουλου, που λέει «μου την είχαν στημένη» και φυσικά ούτε αυτός θέλει να ασχοληθεί με τις παρούσες συνθήκες.

Η μόνη ελπίδα είναι πιθανότατα το ΑΦΜ του Καραϊσκάκη, που θα αγωνίζεται στη Λίγκα 2 την επόμενη χρονιά και μάλιστα σε βάρος του Ηρακλή και των Τρικάλων, τους οποίους πέρασε στη βαθμολογία!

Και εάν δεν γίνει αυτό, τι θα γίνει ο Ηρακλής; Ποια τύχη θα έχει; Από αυτό που φαίνεται, είναι πλέον μονόδρομος η συμμετοχή στην… Γ εθνική, δηλαδή στο ερασιτεχνικό, πρώην Δ΄ εθνική και άρχισαν να «ξυπνούν μνήμες» Καλλικράτειας για όσους βρίσκονται πολλά χρόνια κοντά στην ομάδα.

Ήρθε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος και έδωσε «οξυγόνο» μέσω της ΑΕ Ποντίων πριν από χρόνια, ακολούθησε ο Παπαθανασάκης, ο οποίος τα διέλυσε όλα και ήρθε ο Τομ Παπαδόπουλος, για να αποτύχει παταγωδώς και να χάσει και 1,5 εκ. ευρώ.

Η επόμενη εικόνα είναι γνωστή: Λάκης Παπαϊωάννου, Νίκος Ποντίκης και Βαφειάδης, να ψάχνουν για διοικητική λύση, ο κόσμος, όσος έχει κουράγιο, από κοντά και να πουλάνε διαρκείας.

Ήμαρτον! Ακούει κανένας πολιτικός; Ακούει κανένας επιχειρηματίας;

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up