Ο ύπουλος εχθρός του Ιβανωφείου…

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ο ύπουλος εχθρός του Ιβανωφείου…

Είναι δεδομένο ότι όλη η μαχητικότητα, όλη η οπαδική προσμονή και ο οπαδικός πόθος των Ηρακλειδέων έχουν επικεντρωθεί στην υποστήριξη της προσπάθειας, που θα καταβάλλει φέτος η ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου.

Οι προοπτικές φαίνεται ότι υπάρχουν, η «κυανόλευκη» κοινωνία ρίχνει όλο το βάρος της προς αυτήν την κατεύθυνση και οι αναμνήσεις ενός Ιβανωφείου από τα παλιά ανακαλούνται στις μνήμες όλων όσοι το έχουν ζήσει στην πραγματικότητα εκείνης της εποχής.

Όταν ο Ίνγκραμ και η παρέα του πρωταγωνιστούσαν, με το κοινό να παρεισφρέει σε οποιοδήποτε κενό μπορούσε να φανταστεί ότι υπήρχε η δυνατότητα να καλυφθεί, πέραν των οριοθετημένων κενών του «ξύλινου», δημιουργώντας μία κυριολεκτικά αποπνικτική ατμόσφαιρα…

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και αύριο, Σάββατο, στην πρώτη μάχη, που θα δώσει στη μεγάλη κατηγορία ο Ημίθεος, μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια περιπλάνησης μακριά από αυτήν…

Μια μάχη, η οποία έμελλε να έχει τα ιδιαίτατα χαρακτηριστικά του τοπικού ντέρμπι με τον Άρη, μόλις τρεις μέρες μετά τη νίκη – πρόκριση μέσα στο Αλεξάνδρειο.

Με διαβεβαιωμένο το sold out, το Ιβανώφειο θα επανέλθει σε εποχές αλλοτινές και είναι σίγουρο ότι θα κοχλάζει, σαν… χύτρα ταχύτητας.

Το θέμα είναι να μην σκάσει και επί τούτου οι Ηρακλειδείς καλούνται να αποδειχθούν – πέρα από παθιασμένοι υποστηρικτές – νουνεχείς προασπιστές των συμφερόντων της ομάδας.

Το προαπαιτούμενο της αυριανής μπασκετικής μάχης από την πλευρά των γηπεδούχων είναι η επίδειξη υψηλού δείκτη οπαδικής ευφυΐας, ώστε η – δεδομένα – «καυτή» έδρα να μην… «κάψει» τον ίδιο τον Ηρακλή, στην απευκταία περίπτωση ακραίων αντιδράσεων.

Όπως ακριβώς το επεσήμανε στην ανακοίνωσή της η Αυτόνομη Θύρα 10. Πρέπει να ισχύσει η λογική του “προσέχουμε για να έχουμε”…

Αυτό το Κλειστό θα αποτελέσει το μεγάλο όπλο του φετινού «Γηραιού» και η οικογένειά του ΩΦΕΙΛΕΙ να το προστατέψει…

Αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση, η οποία – μέσα από τις ιδιαιτερότητές της – προσφέρει τη βάση για ένα αξιόλογο crash test σε αυτό το πεδίο…

Scroll Up