Παρενέργειες, μιας γενικότερης κατάστασης…

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Είναι δύσκολο να μπορέσει να κρύψει κανείς το γεγονός ότι η εικόνα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, σε όλα τα επίπεδα  αναφοράς, δεν είναι εκείνη, την οποία προσδοκούσαν οι μετέχοντες στην «κυανόλευκη» κοινωνία, έχοντας σχεδόν περάσει ένα πεντάμηνο παρουσίας του παρόντος διοικητικού καθεστώτος στα πράγματα της ΠΑΕ.

Αγωνιστική κατάσταση, διοικητική παρουσία και οικονομική λειτουργία, όλα μαζί, συνθέτουν ένα παζλ, το οποίο αποδίδει μια εικόνα, που απέχει σημαντικά από την προσδοκώμενη στιβαρότητα, αξιοπιστία και προοπτική.

Αυτό είναι επόμενο να το εισπράττουν αμέσως ή εμμέσως όλοι όσοι εμπλέκονται με τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο και, πολύ περισσότερο, όσοι δρουν εντός του πεδίου λειτουργίας της ομάδας.

Ενδεικτικό, όσο και χαρακτηριστικό παράδειγμα, όλου αυτού του σκηνικού αποτελεί η περίπτωση του Λυμπέρη Στεργίδη και της κατάληξης, που είχε η περίπτωσή του.

Χωρίς περιστροφές, λοιπόν, ο Θεσσαλονικιός εξτρέμ, ο οποίος μέχρι τα 32 του διέγραψε πορεία καριέρας στις χαμηλές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και ήρθε στη Μίκρα, έχοντας βρεθεί εκτός ομάδας από σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος (Α.Σ.Ι. Λύσης), απαίτησε να λυθεί η συνεργασία του με τους «κυανόλευκους», επειδή δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τα Τρίκαλα!

Στην πρώτη, δηλαδή, αποστολή, στην οποία είχε δικαίωμα να μετάσχει από τη στιγμή, που εξεδόθη το δελτίο του… Μάλιστα…

Εκεί, λοιπόν, έφθασε ο Ηρακλής. Όχι μόνο να επιλέγει ενίσχυση με αθλητές, οι οποίοι ούτε καν θα υποψιάζονταν περίπτωση συνεργασίας με τον «Γηραιό» να πρωταγωνιστεί – έστω και – στο πρωτάθλημα της Football League και να διαθέτει μία διοίκηση απαλλαγμένη από προβλήματα και αδυναμίες, αλλά και να αντιμετωπίζει κρίσεις «βεντετισμού» από αυτά τα παιδιά…

Την ώρα, κατά την οποία, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ρόκα υπήρξε πλήρως απογοητευμένος από τις πρώτες μέρες της αγωνιστικής παρουσίας του παίκτη στις προπονήσεις της ομάδας και πολύ δύσκολα θα του έδειχνε εμπιστοσύνη στη συνέχεια.

Και την ώρα, κατά την οποία, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ποδοσφαιριστή είναι ο… Ναυπακτιακός Αστέρας της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας…

Σημεία των καιρών, αναμφισβήτητα…

 

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up