Πάρτε το Κύπελλο (αν μπορείτε) και μετά.. σκούπα! 

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Σα να μην πέρασε μια μέρα για τον ΠΑΟΚ και κόντρα στον Άρη. Μια ακόμα κάκιστη εμφάνιση και δίκαιη ήττα (μια ακόμα φέτος) που έφερε την ομάδα του Λουτσέσκου στο απίστευτο σερί των 10 αγώνων χωρίς νίκη!

Τι δικαιολογίες να βρει κανείς για μια τέτοια εικόνα, μετά και από τα όσα… υποσχέθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα για βελτίωση; Ο Λουτσέσκου είδε βελτίωση (!) σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά με όλο τον σεβασμό στον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ ήταν χειρότερος.

Χωρίς αρχή, μέση και τέλος σε ένα ακόμα παιχνίδι με άπειρα λάθη και παίκτες που ήταν λες και έπαιζαν πρώτη φορά μαζί. Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και δεν πειράζει τόσο η ήττα, όσο η αποκαρδιωτική εικόνα.

Η δικαιολογία για τις αρκετές απουσίες μπορεί να υπάρξει μέχρι ενός σημείου για όλους εντός ΠΑΟΚ. Δεν νοείται να έχεις τέτοια εικόνα, όσο «άδειος» και αν είσαι αλλά μήπως οι εμφανίσεις αυτές κρύβουν «μηνύματα» από πίσω;

Αυτή την περίοδο ο ΠΑΟΚ βασίζεται σε παίκτες που είναι αμφίβολο αν θα παίζουν και του χρόνου στην Τούμπα ή σε παίκτες που γνωρίζουν καλά ότι δεν θα φοράνε «ασπρόμαυρα». Δεν είναι ένας, δεν είναι δυο, είναι αρκετοί. Πως αυτοί οι παίκτες που το μέλλον τους είναι «θολό» να τα δώσουν όλα; Το έχει πει περιφραστικά και στις πρόσφατες του δηλώσεις ο Σβαμπ…

Μέσα σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση, πιθανότατα να βγαίνουν και χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον. Ποια είναι αυτά; Ότι ο ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα ή έστω να το διεκδικήσει την νέα σεζόν, πρέπει να γεμίσει με παίκτες ποιότητας και προσωπικότητας. End of story.

Τώρα δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα, υπάρχει ένας τελικός μπροστά στο Κύπελλο που διατηρεί το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα θετικό πρόσημο στην σεζόν, αλλά πλέον είναι πασιφανές τι πρέπει να γίνει από τις 22 Μαΐου και μετά.

Να πάρει… σκούπα ο Λουτσέσκου και ο Μπότο, να καθαρίσουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν ένα ρόστερ με παίκτες ποιότητας. Καλοί είναι οι Κουαλιάτα-Νάσμπεργκ, αλλά δεν αρκούν. Πάρτε το Κύπελλο λοιπόν (αν μπορείτε) και μετά αποδείξτε ότι καταλάβατε τι δεν πήγε καλά στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.