Περήφανη «κυανόλευκη» ιστορία, 111 ετών!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Περήφανη «κυανόλευκη» ιστορία, 111 ετών!

Σήμερα, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, ο Μέγας Ηρακλής, ο ιστορικότερος βορειοελλαδικός Σύλλογος, συμπληρώνει με υπερηφάνεια και τιμή, 111 χρόνια ένδοξης ιστορίας.

Μιας ιστορίας, γεμάτη από πολυσχιδή και πολυεπίπεδη προσφορά, καθώς στην αθλητική προσφορά προστίθενται οι τεράστιες δόσεις κοινωνικής και εθνικής «αιμοδοσίας», από έναν αθλητικό Σύλλογο, ο οποίος έχει καταστεί κατά κοινή αποδοχή «ο Σύλλογος των Ηρώων», με τους Γεώργιο Κατσάνη και Γεώργιο Ιβάνωφ να πρωτοστατούν σε αυτόν τον τομέα.

Κεντρικά χαρακτηριστικά, τα οποία συνοδεύουν την «κυανόλευκη» κουλτούρα μέχρι το σήμερα, η υπερηφάνεια, η τιμή και η αξιοπρέπεια.

Αξίες, χαραγμένες με πύρινο αποτύπωμα στο DNA όλων των κοινωνών της πραγματικότητας του Ημίθεου, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Αυτός ο Σύλλογος ποτέ δε έσκυψε το κεφάλι, ποτέ δεν συμβιβάστηκε, ποτέ δεν διεπλάκη, προκειμένου να εξυπηρετήσει ίδια, αλλά και αλλότρια συμφέροντα.

Παράδειγμα χαρακτηριστικό, το ότι οι άνθρωποί του, στη σύγχρονη ιστορία, προτίμησαν να στείλουν την ποδοσφαιρική ομάδα στην τελευταία των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρά να ικετέψουν, παρά να διαπλακούν…

Και αν στο σήμερα ο Ηρακλής περνά (σε όλα τα επίπεδα) δύσκολες στιγμές, οι οποίες τον κρατούν μακριά από την αξία του τεράστιου brand name του, αυτό οφείλεται στην ανένδοτη υπερηφάνεια της «κυανόλευκης φυλής».

111 χρόνια και λίγα είναι…

Χρόνια ατελείωτα, Μέγιστε Ηρακλή…

 

Scroll Up