Περόνε και Τάι αποδεικνύουν ποιος είναι ο Ηρακλής

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Περόνε και Τάι αποδεικνύουν ποιος είναι ο Ηρακλής

Φαντάζει ασύλληπτο, σε ρεαλιστικό επίπεδο. Ασύλληπτο, καθώς βρισκόμαστε σε μία κοινωνία άκρατου επαγγελματισμού και ωφελιμισμού, έννοιες οι οποίες έχουν – κατ’ εξοχήν – κυριεύσει τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Κι όμως, δύο πολύπειροι και υψηλής αγωνιστικής αξίας ποδοσφαιριστές, αποδεικνύουν ότι πάνω και πέρα από όλα αυτά υπάρχει και η έννοια των αξιών και του ποδοσφαιρικού μεγαλείου.

Αξία και ποδοσφαιρικό μεγαλείο αναγνωρίζουν στον Ηρακλή Εμανουέλ Περόνε και Τάι, αποφασίζοντας να δηλώσουν «παρών» ακόμη και στις… αλάνες της τελευταίας των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την αξία και το μεγαλείο του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, παράλληλα, της δικής τους επιλογής αναδεικνύει η στάση, που αποφάσισαν να επιδείξουν, σφραγίζοντας με τον πιο εύγλωττο τρόπο το ιδιαίτερο και ανυπέρβλητο συναισθηματικό δέσιμο με αυτήν την ομάδα και την οικογένειά της.

Με τον Αργεντινό να έχει να διαχειριστεί ενδιαφέρουσες και επαγγελματικά συμφέρουσες προτάσεις, ακόμη και από τη Super League 2 και τον Βραζιλιάνο να έχει αποφασίσει από την περασμένη σεζόν να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική καριέρα του και να αφιερωθεί στα όσα αφορούν στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του…

Κι όμως, αισθάνθηκαν αμφότεροι την ανάγκη να μετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια, καθοδηγώντας τα «κυανόλευκα» πιτσιρίκια στη Γ΄ ερασιτεχνική της ΕΠΣΜ…

Διδάσκοντας στην πράξη Ηρακλειδοσύνη, πιο εμφατικά και πιο αποτελεσματικά από τον οποιονδήποτε γεννημένο Ηρακλειδέα…

Ηρακλειδοσύνη, την οποία δεν την «πουλούν», την διδάσκουν…

 

Scroll Up