Έρχονται εκλογές: Βουλευτές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του Ιωνικού – Κάτω τα χέρια από την Ξάνθη

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Έκπληξη και απορίες προκάλεσαν οι τοποθετήσεις των βουλευτών της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ που τάχθηκαν στο πλευρό του Ιωνικού μετά την νέα ήττα από την Ξάνθη που έβαλε  σε περιπέτειες την ομάδα της Κοκκινιάς  καθώς κινδυνεύει να χάσει την άνοδο.

 

Τώρα θυμήθηκε ο ερυθρόλευκος Γιάννης Τραγάκης τον Ιωνικό? Πού ήσουν κ. βουλευτά τόσα χρόνια .  Μια ζωή με τον Ολυμπιακό είχες παρτίδες ,τώρα που είδες να χάνει έδαφος ο Ιωνικός θυμήθηκες την ομάδα της Κοκκινιάς και ενδιαφέρθηκες για την πορεία του Ιωνικού ή για τους ψήφους  που έρχονται στις επικείμενες εκλογές?

Έκπληξη όμως ήταν η ανακοίνωση του πρώην δημάρχου της Πάρου και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και νυν  βουλευτή της Β Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση που για πρώτη φορά παίρνει θέση για τα ποδοσφαιρικά πράγματα , ενώ  άφησε αιχμές για τον Δήμαρχο της  Ξάνθης Μανώλη  Τσέπελη .

Ο Γιάννης Ραγγούσης βρίσκεται πολύ μακριά από την Ξάνθη και θα πρέπει να σέβεται  τον Δήμαρχο της ακριτικής πόλης της Ξάνθης γιατί από δήμαρχος έγινε υπουργός. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει..

Τόσο πολύ σας πόνεσε η ήττα απο την Ξάνθη στην Νεάπολη?