Ο Φωτιάς που δεν… βλέπει παρά μόνο με VAR και η “συγγνώμη” της Κουρουμπύλια

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Είναι ξεκάθαρο πλέον και μπορεί να τα καταλάβει και ο πιο αδαής ή πιο αθώος, πως όλα γίνονται για την δημιουργία εντυπώσεων.

Τα δημοσιεύματα και οι αναφορές για τα πέναλτι που κερδίζει ο ΠΑΟΚ φυσικά και έχουν στόχο να κάνουν τον ΠΑΟΚ να φαίνεται ότι είναι ο ευνοημένος, ενώ οι ίδιοι κάνουν… όργια (εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων), ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και δεν αλλοιώνεται.

Τα πέναλτι που δίνονται υπέρ του ΠΑΟΚ και δεν τα δίνουν οι διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο, αλλά χρειάζεται να παρέμβει το VAR για να δοθούν και να διορθώσουν το λάθος και την αβλεψία του ρέφερι που είναι μέσα στο γήπεδο.

Να πούμε ότι ο Φωτιάς ευνόησε τον ΠΑΟΚ; Πως προκύπτει αυτό ρε παιδιά;

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, υπάρχει χέρι που φαίνεται από το… φεγγάρι αλλά ο ρέφερι από την Πέλλα και οι βοηθοί του δεν το είδαν και ο VAR τους “ξύπνησε”. Σήμερα κόντρα στον ΟΦΗ υπάρχει σαφέστατη παράβαση με χέρι στην περιοχή και τόσο ο Φωτιάς, όσο και η Κουρουμπύλια που ήταν μπροστά δεν το είδαν. Έπρεπε ο Διαμαντόπουλος από το VAR δηλαδή, να τους πει ότι… εκτίθενται.

Δηλαδή ο Φωτιάς και οι βοηθοί δεν είδαν τις αρχικές παραβάσεις και αδίκησαν τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς με το VAR υπάρχει δικαιοσύνη και ο ΠΑΟΚ παίρνει αυτό που δικαιούται.

Οι περισσότεροι Έλληνες διαιτητές δεν “ζορίζονται” ιδιαίτερα για να αδικήσουν τον ΠΑΟΚ και τους εκθέτει το VAR. Όπως γνωρίζουμε – γνωρίζετε ποια ομάδα ήταν αυτή που πρωτοστάτησε για το VAR, όλοι γνωρίζουμε – γνωρίζετε ποιος – ποιοι δεν το θέλουν.

Όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία (ή μήπως έχει;) όμως η Κουρουμπύλια στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους των δυο ομάδων, επειδή δεν είδε την παράβαση.

Υ.Γ : Ο Ρούμπεν ο Σεμέδο, ναι ο παίκτης του Ολυμπιακού… κατήγγειλε τον Ολυμπιακό για απειλές και ότι κρύβονται άνθρωποι αυτής της ομάδας πίσω από τον ξυλοδαρμό του. Έλα ρε, αποκλείεται… δεν γίνονται αυτά.