Συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι και γίνεται ρεαλιστής

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Clasico ήταν και πάει και η ιστορία έγραψε ότι ο Άρης έδειξε να το θέλει περισσότερο, είχε μεγαλύτερο κίνητρο, μπήκε στο γήπεδο και κέρδισε.

Πιστό στο δόγμα «αυτά τα ματς δεν τα παίζεις, αλλά τα κερδίζεις», το σύνολο του Χερμάν Μπούργος έκανε μία μεστή εμφάνιση, ανέβασε ρυθμούς όταν έπρεπε, τους έριξε όταν όφειλε να το κάνει και γενικά έδειξε να αντιμετωπίζει με ρεαλισμό ένα ματς που του επιτρέπει να στρογγυλοκάθεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και να πιστεύει ότι θα μείνει εκεί μέχρι το τέλος.

Τι είδαμε; Ο Άρης είχε τη τύχη αυτή τη φορά να σκοράρει νωρίς και να έχει τη δυνατότητα να… κάνει παιχνίδι. Θα μπορούσε να έχει «τελειώσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο είχε ένα δοκάρι κι έχασε κλασικές ευκαιρίες. Αλλά ας όψεται ο Πασχαλάκης, που κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ξανά το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει τελειώσει νωρίς, το δεύτερο γκολ δεν ήρθε κι αυτό έδωσε δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι κάτι μπορεί να κάνει. Ακόμη κι όταν έμεινε με δέκα. Ο Άρης προτίμησε να αφήσει την μπάλα στον αντίπαλο και να αμυνθεί και η αλήθεια είναι ότι κλασικές φάσεις δεν δέχθηκε. Αντίθετα βγήκε στην αντεπίθεση δυο-τρεις φορές δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ.

Βέβαια, η κίνηση των Μπούργος και Τερζή να βγάλουν και τον Καμαρά και να παίξουν με τον Εντιαγέ κορυφή έκρυβε ένα ρίσκο, αλλά σε αυτή την περίπτωση βγήκε.

Ποια είναι η επόμενη μέρα για τον Άρη; Όσο είναι τρίτος όλα είναι καλά κι έχει μπροστά του χρόνο να προετοιμαστεί για το, όπως όλα δείχνουν, ματς της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό. Αν περάσει αλώβητος και από εκεί, τότε η Ευρώπη είναι μπροστά.