ΣΧΟΛΙΟ: Με το μαχαίρι στα δόντια παίζει ο Άρης!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Εάν εξαιρέσει κάποιος τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου ο Άρης ήταν αγνώριστος και άνευρος, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, έδειξε ότι είναι πολύ καλύτερος από πέρσι, πιο τσαμπουκάς, οργανωμένος και με αέρα μεγάλης ομάδας, που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

Έτσι και στο Περιστέρι, δεν υπάρχει κανένας που να μην σχολιάσει θετικά την προσπάθεια των παικτών του, να κάνουν υπερπροσπάθεια μετά το 2-0 σε βάρος τους για να ισοφαρίσουν και γιατί όχι να ανατρέψουν το εις βάρος τους, σκορ, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν.

Όποτε ο Άρης έπαιζε στο Λεκανοπέδιο και δεχόταν πρώτος γκολ, είναι αλήθεια ότι κατέρρεε και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούσε τον τίτλο μεγάλης ομάδας, σε αγωνιστικό επίπεδο.

Σπάνια έβρισκε τον τρόπο να ισοφαρίσει, αλλά στα μέχρι τώρα παιχνίδια και πολύ περισσότερο σήμερα, απέδειξε ότι η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική.

Με το μαχαίρι στα δόντια παίζει φέτος ο Άρης από την αρχή της χρονιάς, οι παίκτες του είναι «καμικάζι», που μπορεί να βάζουν ένα γκολ και να το κρατάνε, ενώ υπάρχουν εναλλακτικές που δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια, γι αυτό και είναι τυχερός ο Μάντζιος, που μπορεί να κοιτάζει στον πάγκο, να σηκώνει παίκτη για να περάσει στον αγώνα και αυτός να είναι καλύτερος από τον βασικό, που αντικαθιστά.

Μεγάλη υπόθεση για έναν προπονητή, να μπορεί να έχει τόσες καλές επιλογές, να βγάζει τον πρώτο σκόρερ και καλύτερο παίκτη της ομάδας, αναγκαστικά (Μπρούνο Γκάμα) και να μπορεί αυτή η ομάδα να ανατρέπει ή να ισοφαρίζει αποτελέσματα,. Όπως έγινε χτες στο Περιστέρι.

Γι αυτό λοιπόν, δικαιολογείται απόλυτα ο τίτλος ότι «ο Άρης παίζει με το μαχαίρι στα δόντια» κάτι που αποτελεί άμεση συνέπεια μιας νοοτροπίας, η οποία πέρασε στα αποδυτήρια με σλόγκαν «όλοι για έναν και ένας για όλους», στα πλαίσια της δημιουργίας «οικογένειας» από τον Μάντζιο και τους «παλιούς» Δεληζήση, Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, που «σπρώχνουν» και όλους τους καινούργιους σε αυτή την ψυχολογία, για να υπάρχει υψηλός στόχος στο πρωτάθλημα.

Με «όπλο» αυτή την ομοιογένεια, το καλό κλίμα και τους ποιοτικούς του παίκτες, είναι βέβαιο ότι ο Άρης θα συνεχίσει τον πρωταθλητισμό, μέχρι όπου βγάλει…