Τα ρίσκα που βγήκαν κι ένα ντέρμπι πολύ… διαφορετικό

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Κόντρα στην ΑΕΚ ο Άρης πήρε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Διπλό, με «πειστική», είναι αλήθεια εμφάνιση, αφού σύμφωνα με τις ευκαιρίες που έχασε, είχε τη δυνατότητα να «τελειώσει» νωρίτερα το ματς.

Είχε χαρακτηριστεί κομβικής σημασίας παιχνίδι, στην προσπάθεια κατάκτησης της 3ης θέσης και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, όμως είναι νωρίς ακόμη.

Ο Χερμάν Μπούργος, όπως και κόντρα στον ΠΑΣ, πήρε τα ρίσκα του. Άλλαξε σχηματισμό, έριξε στο ματς τον πιτσιρικά Πάλμα, έδειξε δηλαδή διάθεση να ανακατέψει «ξανά» την τράπουλα και να προσαρμοστεί στα δεδομένα του αντιπάλου. «Διαβασμένος» αφού… χτύπησε στις αδυναμίες της ΑΕΚ κι όπως κόντρα στον ΠΑΣ του δόθηκε ευθύνη για το αποτέλεσμα το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το ΟΑΚΑ. Στο ένα τα ρίσκα βγήκαν, στο άλλο ματς όχι.

Τετάρτη όμως, φτάνει το παρελθόν κοιτάμε προς το μέλλον. Το οποίο φέρνει στον Άρη ένα clasico της Θεσσαλονίκης στο σπίτι του. Ιδιαίτερο παιχνίδι, όπως πάντα, πολύ δε περισσότερο τώρα, που υπάρχει και σοβαρό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα είναι η τρίτη απόπειρα των Κιτρινόμαυρων να κερδίσουν στην έδρα τους μέσα στα Playoffs. Τις δύο προηγούμενες έμειναν στο 0-0 με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ και πέταξαν τέσσερις βαθμούς. Δηλαδή τα περιθώρια για μια νέα απώλεια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μικρά.

Η αγωνιστική προσέγγιση του ντέρμπι θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι ο Μπούργος και πάλι κάτι… ετοιμάζει.

Ο Άρης ορίζει την τύχη του στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές του μίνι πρωταθλήματος. Επόμενο βήμα το ξεχωριστό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «καμίνι» του «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτονόητο ότι μονόδρομος η νίκη. Η οποία, ξεκάθαρα, μπορεί να φέρει στους Κιτρινόμαυρους τον τίτλο του φαβορί για την 3η θέση.