Τα σημαντικά, τα ασήμαντα και οι… ασήμαντοι

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Τα σημαντικά, τα ασήμαντα και οι... ασήμαντοι

Μαρτύριο όντως. Δύσκολη κατάσταση. Δεν μπορεί να τη δεχθεί εύκολα ο Αρειανός. Ζόρικη στιγμή, αλλά θα πρέπει να το «καταπιεί» (και αυτό). Όπως τόσα άλλα τα τελευταία χρόνια.

Δικαιολογημένη η αντίδραση. Έτσι είναι όμως κι όσο πιο γρήγορα το αποδεχθεί ακόμη πιο γρήγορα θα περάσει κι αυτό… Ο Ένινγκ με μια ατάκα του τα είπε όλα. «Θέλω να έχω 11 έτοιμους ποδοσφαιριστές για κάθε αγώνα». Και είναι δύσκολο, πιστέψτε με. Κι όσο περνούν οι αγώνες, θα γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Λούκας Σάσα και Μαντσίνι υπολογίζονται για το ματς με τον Ολυμπιακό, υπό άλλες συνθήκες όμως, ενδεχομένως να έμεναν στον πάγκο. Ο Κόρχουτ είναι σκιά του εαυτού του, αλλά αυτό έχει εξήγηση. Με ένεση έπαιξε και με ένεση θα χρειαστεί να παίξει. Ο Σόουζα δεν είναι έτοιμος και θα… δούμε για Κρήτη. Πράγματα που ίσως στον πολύ κόσμο να μη λένε τίποτα, όμως είναι σημαντικά και δείχνουν τις συνθήκες.

Να μην αναλωθούμε άλλο στη διαμόρφωση αυτών και «τις πταίει». Τα είπαμε μια φορά, και μακάρι όταν με το καλό τελειώσουν όλα αυτά και το ban, να βγει επίσημα ο Άρης (Καρυπίδης, Χαριστέας) και να τα πει όλα χαρτί και καλαμάρι.

Η ουσία πλέον βρίσκεται στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει προ καιρού και μπήκε πια στο τελικό στάδιό της. Το ban. Εκεί οφείλουν να επικεντρωθούν όλοι. Να τελειώσει εκείνο το «ζόρι» κι ακολουθεί μια νέα μέρα. Να μην ξεχαστεί το φετινό, να αποτελέσει οδηγό, ώστε να μην υπάρξει ξανά παρόμοια κατάσταση. Δεν πιστεύουμε στους ψεύτες. Δεν εμπιστευόμαστε ανθρώπους και θεσμούς, που είναι υπό τον έλεγχο άλλων και μια ζωή σε κυνηγάνε, λες και τους έχεις κάνει κάτι. Ασπίδα και τρόποι άμυνας απέναντι σε άλλους, που, δίχως ίχνος ντροπής και φιλότιμου, συνεχίζουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Μακριά, μακριά… Ασήμαντοι τύποι μπροστά σε έναν τεράστιο σύλλογο.

Και πάμε στην επόμενη ημέρα. Το μήνυμα έχει σταλεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα. «Να είστε έτοιμοι». Κι απ’ όσο μπορώ να ξέρω, είναι. Εδώ και μήνες…

Σεβαστή η ανιδιοτελής κριτική, ακόμη και η αγανάκτηση και ίσως και κάποιες ακραίες αντιδράσεις από τον κόσμο. Πίκρα, αλλά για μία ακόμη φορά θα πρέπει να γίνει χρήση αυτής της «καταραμένης» για τον Αρειανό λέξης: «Υπομονή».

Εσείς τουλάχιστον προστατέψτε την ομάδα σας. Μπείτε μπροστά. Είναι μία άσχημη κατάσταση, η οποία δύσκολα θα ξεχαστεί. Πρέπει όμως να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα. Βρίσκουν και κάνουν, κρατήστε το στην άκρη του μυαλού σας. Κάντε τους όλους να πιστέψουν ότι οφείλουν να σέβονται γιατί αλλιώς θα πρέπει να φοβούνται.

ΥΓ: Το ξαναείπαμε, στα υστερόγραφα υπάρχει… ψωμάκι

ΥΓ1: Ο κύκλος των χαμένων… εξετάσεων

ΥΓ2: Και ξαναρωτάω: φωτογραφίες και φαφλατάς βρε αθεόφοβε; Και στέλνει και ο δικός σου έγγραφο μετά; Δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας;

ΥΓ3: Θα αργήσει μάλλον το last dance. Παραδέχομαι όμως. Πιστοί στον «φίλο». Ωστόσο όταν «μεγαλώσω» δε θέλω να σας μοιάσω.

Scroll Up