“Τέσσερις σωματοφύλακες” στον Άρη, που προσφέρουν θέαμα!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Τι έχει ο Άρης εκτός από σιγουριά και αυτοπεποίθηση; Έχει και παίκτες με ποιότητα από τη μέση και μπροστά, που μπορούν να «κρύψουν» τη μπάλα, εάν βρεθούν στη μέρα τους και μιλάμε για το «τετράγωνο φωτιάς» που αποτελούν οι Φετφατζίδης, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα και Ιντέγε.

Μια τετράδα που συνδυάζεται πλέον άριστα, ο ένας ξέρει τον άλλο και μπορούν να συνεννοηθούν με τα.. μάτια, δημιουργώντας πάρα πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι, κάτι που συνέβη και χτες στην Ξάνθη.

Από αυτούς τους τέσσερις παίκτες, ο «Φέτφα» διανύει περίοδο εκπληκτικής φόρμας, έχει επινοήσεις που μας παραπέμπουν σε παίκτες υψηλού επιπέδου του παρελθόντος, χαμηλό κέντρο βάρους, εκρηκτικότητα και εάν είχε και το σκοράρισμα, θα έκανε… παπάδες!

Ο Μπρούνο Γκάμα είναι στην καλύτερή του φάση, έμπειρος, επιτελικός, πίσω από τον Ιντέγε, γίνεται αρκετές φορές και δεύτερος φορ, γιατί έτσι θέλει ο Ένινγκ (σημαντική η δική του «πινελιά» στον Άρη), ενώ ο Λάρσον είναι η «ήρεμη δύναμη», με πολύ δυνατό σπριντ και καλή τεχνική κατάρτιση, που έμαθε πλέον να μοιράζει τη μπάλα και να δίνει ασίστ, όπως χτες, στο γκολ του Ιντέγε.

Ο Νιγηριανός, από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι καλύτερος και δικαιώνει αυτούς που απαντούσαν στην κριτική περί «παλτού», να μην βιάζονται και ότι ο Ιντέγε είναι παίκτης που όταν βρει τον ρυθμό του, θα τρίβουν τα μάτια τους.

Scroll Up