Θα παραιτηθεί κανείς; Θα παρέμβει ο εισαγγελέας για την δεύτερη σερί ξεφτίλα; Πόσο πολύ ενώσατε τον Άρη!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και προσωπικά ο ιδιοκτήτης της, Θόδωρος Καρυπίδης, είχαν και έχουν εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη για τον εξής απλό λόγο: Ο νόμος είναι πιο δυνατός από τη μαφία”, έγραφε η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της στις 18 Μαΐου. Σήμερα, ήρθε και επίσημα η… δικαίωση.

Η UEFA με γνωμοδότησή της αναγκάζει τον Σαράκη και τους συν αυτώ να βάλουν στο… συρτάρι την έφεση για την ευρωπαϊκή αδειοδότηση, διότι πάρα πολύ απλά ο φάκελος που κατατέθηκε ήταν, όχι απλά σωστός, αλλά υπερπλήρης. Το δίκαιο έλαμψε. Και είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, που ευρωπαϊκό όργανο τους ξεφτιλίζει.

Πρώτα ανακάλυψαν σκάνδαλο Λάσκοφ. Θεώρησαν δεδομένο το -6 που κουβαλούσε ο Άρης σχεδόν μία ολόκληρη σεζόν, κατόπιν αποφάσεων ελληνικών ποδοσφαιρικών οργάνων. Μέχρι που ήρθε το “χαστούκι” από το CAS. Ανακάλυψαν κι άλλο μετά. Πρόβλημα με την ευρωπαϊκή αδειοδότηση, την οποία ο Άρης πήρε με 4-1. Δεύτερο “χαστούκι”, αυτή τη φορά από την UEFA. Και είναι να αναρωτιέσαι: “Θα παραιτηθεί κανείς; Έχει την ευθιξία να το κάνει; Εισαγγελέας υπάρχει να κάνει έλεγχο; Η Πολιτεία που είναι;

Δύο φορές ο Άρης τους… έβαλε στη θέση τους. Πόσο πολύ ενώσατε τον Άρη να ξέρατε και πόσο ξεμπροστιαστήκατε στα μάτια της κοινής γνώμης. Ο Άρης βγαίνει ξανά δυνατός και να ξέρετε πως και στο επόμενο που θα κάνατε, πάλι χαμένοι θα βγείτε. Αν είστε ακόμη εκεί που βρίσκεστε.

ΥΓ: Με τα καλά του και τα στραβά του, ο Θόδωρος Καρυπίδης πληρώνει (παραπάνω από 4,5 εκατ. ευρώ σε παλιά χρέη) και παράλληλα, έχει καταφέρει δύο “χαστούκια” σε όλους αυτούς που προσπάθησαν να στήσουν τον Άρη. Όπως προσπαθούν να κάνουν τόσα χρόνια.