Τι περίμενε ο Άρης; Να κερδίσει τον Ολυμπιακό με αυτή τη διαιτησία;

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Τι περίμενε ο Άρης μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με διαιτητή τον Τζοβάρα, με VAR τον Κομίνη και AVAR τον Κουτσιαύτη; Να κερδίσει τον Ολυμπιακό;

Εάν το περίμεναν οι άνθρωποι του Άρη είναι «αλλού ξημερωμένοι», γιατί αυτοί οι τρεις προαναφερθέντες δεν θα τους άφηναν ποτέ να μπουν στην περιοχή του Σα, με εύκολο τρόπο, κάτι θα έβρισκαν για να τους «φρενάρουν», όπως και έγινε, χτες βράδυ στο Φάληρο.

Ο Άρης είχε δοκάρι στο 0-0, τον σταμάτησε αυτό το… αστέρι της ελληνικής διαιτησίας, ο Τζοβάρας από την Φθιώτιδα, όπου σημειώθηκαν και μπερδέματα με τον πρόεδρο της Ένωσης πρόσφατα, αυτός που δεν είχε δείξει στον Κουμπαράκη τη φάση της ανατροπής του Μπαράλες στον αγώνα Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης και δεν υπήρχε περίπτωση να μην «φρενάρει» τον Άρη στο μισό του γηπέδου.

Ούτε και στη φάση του 4-1 με το πέναλτι-θέατρο του Βαλμπουενά και αφού νωρίτερα έγινε φάουλ πάνω στον Φετφατζίδη μπροστά στα μάτια του βοηθού Κωνσταντόπουλου από την Κόρινθο και φυσικά δεν το σφύριξε ο Τζοβάρας, ούτε τον κάλεσε στο VAR ο Κομίνης να του το δείξει. Ποιος; Ο Κομίνης! Αυτός που είχε βάλει μπουρλότο στο προπερσινό πρωτάθλημα και είχε δηλώσει ότι θα παραιτηθεί από διαιτητής, αλλά φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε.

Και φτάνουμε στον Κουτσιαύτη, ο οποίος πρόσφατα, στο ματς κυπέλλου με την Ξάνθη ήταν εχθρικός για τον Άρη και μοίραζε αβέρτα κάρτες, σε όσους ήταν στο όριο (βλέπε Σάσα και Μπρούνο Γκάμα).

Καλά έκανε ο Γερμανός Ένινγκ και απέσυρε Φετφατζίδη και Βέλεθ στο 64΄γιατί υπήρχε κίνδυνος αποβολής και εάν συνέβαινε αυτό, το πρόβλημα θα ήταν πολύ μεγαλύτερο για τον Άρη…

 

Scroll Up