Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ένας τίτλος που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα ως clickbait, αλλά η πραγματικότητα πως καλύπτει πλήρως το νόημα των όσων ισχύουν και των όσων έχουμε στο μυαλό μου.

Ας πάρουμε τα πράγματα με χρονική σειρά και ένα ένα για να δούμε ότι όντως… τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αγώνας Κυπέλλου αύριο στην Λεωφόρο μετά το 2-0 στην Τούμπα. Ναι, ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα μετά το πρώτο ματς, αλλά ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση και ποδοσφαιρικό εγωισμό στο γήπεδο του μετά το βαρύ 3-0 του πρωταθλήματος. Καμία ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν έχει περάσει σε καμία διοργάνωση που έχει δυο αγώνες, έχοντας παίξει μόνο στο πρώτο και στο δεύτερο να πήγε για… χαβαλέ.

Ασφαλώς και ο ΠΑΟΚ δεν θα πάει για χαβαλέ αύριο στην Λεφόρο και για αυτό έχει φροντίσει από το βράδυ της Κυριακής κιολάς ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος κοουτς είναι η εγγύηση – ανεξαρτήτως αποτελέσματος – πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και προσηλώμενη και στο τρίτο ματς της σειράς με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα σε ότι αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Η νίκη της Κυριακής, σε συνάρτηση με το πρόγραμμα των τεσσάρων διεκδικητών αλλά και την κατάσταση των ομάδων εντός των αγωνιστικών χώρων δείχνει οτι έχει ακόμα πολύ δρόμο. Βέβαια ο ΠΑΟΚ πάει με το «game by game» και καλά κάνει. Άσε τους άλλους να νομίζουν ότι κράμα Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα.

Και τέλος… τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Να τελειώσει και το αυριανό παιχνίδι, με ένα θετικό φινάλε και θα υπάρξει ένα φινάλε θρίλερ στον Γενάρη.