Το αποτέλεσμα μετράει…

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Share:

Για την οικονομία της συζήτησης, ή – πιο σωστά – για την οικονομία της θεώρησης της όλης κατάστασης, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στον  Ηρακλή, ας παρακάμψουμε την αναζήτηση των πραγματικών αιτίων, τα οποία οδήγησαν στο να κλείσει τόσο άμεσα και με αρνητική κατάληξη το θέμα του εγχειρήματος εξαγοράς του ΑΦΜ του Βόλου ΝΠΣ.

Σύμφωνοι, δεν πρόλαβε καν να τεθεί σε ουσιαστική βάση θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ των δύο πλευρών σε επίπεδο οικονομικών ανταλλαγμάτων και το όλο εγχείρημα προσέκρουσε σε δομικά και ανυπέρβλητα εμπόδια, που είχαν να κάνουν με αυτήν καθ’ αυτήν την υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου.

Ας κλείσουμε και τα αυτιά σε όσους κραυγάζουν ότι αν στο τραπέζι των συζητήσεων «έπεφταν» εξ αρχής πραγματικά δελεαστικές προτάσεις σε οικονομικό επίπεδο, όλα τα υπόλοιπα θα παρακάμπτονταν.

Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνουμε στην ουσία και στην ουσία αυτό, που μετρά, είναι το αποτέλεσμα, οι προθέσεις, τα αίτια και οι δικαιολογίες. Αυτό, που ενδιαφέρει τον Ηρακλή και τους Ηρακλειδείς, είναι ότι η διοίκηση δεν μπόρεσε να βρει ασφαλή διέξοδο για τη συνέχεια ύπαρξης της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Διότι περί αυτού πρόκειται. Είναι θέμα ύπαρξης, εφόσον φτάσαμε σε ένα σημείο, στο οποίο οι ιθύνοντες της ομάδας να θεωρούν απαγορευτική τη συμμετοχής της στη Football League, υπό το παρόν φορολογικό status και την ίδια ώρα δεν βρίσκεται διαθέσιμο κάποιο σωματείο, ώστε να αποκτηθούν τα δικά του εταιρικά δεδομένα και να αγωνιστεί στη θέση του ο Ημίθεος, υπό ομαλές διοικητικές συνθήκες.

Το αποτέλεσμα, λοιπόν, προδίδει ότι ο Τομ Παπαδόπουλος απέτυχε να βρει και να δώσει λύσεις, τόσο κατά την απόπειρα  διαχείρισης της κατάστασης ως αυτή είχε και ως την παρέλαβε, σε πρώτο χρόνο, όσο και στο πεδίο της αναζήτησης διεξόδου με πλάνο αλλαγής εταιρικών δεδομένων…

Αυτό κρατά η «κυανόλευκη» κοινωνία, πέρα και πάνω από κάθε διάθεση, που αφορά σε «δίκη προθέσεων»…

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up