Το δίμηνο, που θα καθορίσει το μέλλον της διοίκησης

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Share:

Ναι, είναι αυτό, που φαντάζεστε, στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όλες αυτές οι δυσκολίες, τις οποίες συνάντησε και συναντά το διοικητικό καθεστώς του Τομ Παπαδόπουλου και όλες αυτές οι δυσχέρειες, που το ίδιο δημιουργεί, μέσα από την εσωτερική δυσαρμονία του, κρατούν ως υπαρκτό το ενδεχόμενο να μετατραπεί από μακράς πνοής, σε σύντομη, η παρουσία του στα πράγματα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Από τη μία τα προβλήματα, που δημιουργούνται από τη – μέχρι σήμερα – απουσία θεσμικής προστασίας στα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, η οποία γίνεται έρμαιο των επιθετικών και… ανυπόμονων απαιτήσεων των όσων έχουν λαμβάνειν από την περίοδο Παπαθανασάκη (και είναι πολλοί, πάρα πολλοί…) και από την άλλη η – ομολογημένη και δημοσίως από τον ίδιο τον πρόεδρο – διοικητική αδυναμία («διοικητικά δεν υπάρχουμε», είχε σημειώσει εύγλωττα και αφοπλιστικά), προκαλούν ένα κλίμα κρισιμότητας αυτό το διάστημα.

Κρισιμότητας, η οποία έχει άμεσα να κάνει – ξεκάθαρα – με αυτήν καθ’ αυτήν τη συνέχιση ή μη της παρουσίας του Τομ Παπαδόπουλου στην «γαλάζια» ποδοσφαιρική εταιρεία, όπως και ό ίδιος έχει προαναγγείλει. Δεν χρειαζόταν να προειδοποιήσει (επίσης δημοσίως) ότι το να μείνει θεσμικά ακατοχύρωτος στο θέμα των υποχρεώσεων, που κληρονόμησε, θα σημάνει την αποχώρησή του. Είναι απολύτως αυτονόητο.

Τα χρέη, τα οποία ανέλαβε είναι μη διαχειρίσιμα, όχι μόνον από τον ίδιο, αλλά και από οποιονδήποτε επιχειρηματία στη θέση του, ιδίως όταν στη μέση της όλης υπόθεσης έχει μπει η δέσμευση της Πολιτείας για καταλυτική  συμβολή της στη ρύθμισή τους, από την εκκίνηση της όλης προσπάθειας.

Ή μάλλον, όχι από την εκκίνηση, αλλά προ της έναρξης αυτής της προσπάθειας, καθώς ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας αποφάσισε να εμπλακεί υπό την ασπίδα αυτής της δέσμευσης, για να αποδίδουμε ακριβώς όπως έχουν τα πράγματα σε ιστορικό επίπεδο.

Συνεπώς, το αν ο Τομ Παπαδόπουλος και η διοίκησή του θα συνεχίσουν και πέραν της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν στην ΠΑΕ Ηρακλής, θα κριθεί εντός του προσεχούς διμήνου και των εξελίξεων, που θα φέρει το κλείσιμο της περιόδου 2018 – 2019.

Όχι, βεβαίως, ότι με την κάλυψη της θεσμικής προστασίας και με αδειοδοτημένη την ομάδα η περίπτωση αποχώρησης του Τομ αυτομάτως διαγράφεται, αλλά αυτό είναι ένα θέμα μιας άλλης συζήτησης, την οποία – Θεού θέλοντος – θα την κάνουμε το προσεχές διάστημα…

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up