Το κατάλληλο κίνητρο, την κατάλληλη στιγμή!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το κατάλληλο κίνητρο, την κατάλληλη στιγμή!

Μερικές φορές χρειάζεται αν χειριστείς μια ποδοσφαιρική ομάδα, χωρίς… ποδοσφαιρικά-αθλητικά μέσα. Να κάνεις μία κίνηση και να δώσεις κίνητρα, ίσως την πιο κατάλληλη στιγμή.

Στον Άρη, τη φετινή χρονιά και σε τακτά διαστήματα πότε ο Θόδωρος Καρυπίδης και πότε ο Άγγελος Χαριστέας βρέθηκαν στο στόχαστρο. Άλλοτε δικαιολογημένα, τις περισσότερες φορές όμως όχι. Συντεταγμένη προσπάθεια, από συγκεκριμένους ανθρώπους και “ομάδα ανθρώπων”, κάποιοι γιατί δεν τους γουστάρουν και κάποιοι άλλοι για να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον από εκεί που πραγματικά θα έπρεπε να είναι. Κάτι σαν τους ναζί δηλαδή, που πριν φύγουν από περιοχές που είχαν, φασιστικά και πολεμικά, κατακτήσει, κατέστρεφαν τα πάντα αφήνοντας πίσω καμμένη γη. Τέλος πάντως, άλλη φορά αυτά…

Επιστρέφω στα δικά μας. Λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη των πλέι οφ, στον Άρη μπήκε στην τελική ευθεία του το θέμα με τις μειώσεις των συμβολαίων. Λύση, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρεθεί. Έγινε και κάτι άλλο όμως. Λίγο πριν ξεκινήσουν τα ματς λοιπόν, ξαφνικά όλοι απέκτησαν επιπλέον κίνητρο! Ποιο είναι αυτό; Να εξασφαλίσουν ένα, καλό, συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Διότι μέσες άκρες αυτά προβλέπονται στις κουβέντες που έγιναν το προηγούμενο 48ωρο.

Κουέστα, Σόουζα, Κόρχουτ, Γκάμα, Ματίγια, Λάρσον, Ιντέγε είναι στο πλάνο και τους θέλει ο Άρης. Έχουν κίνητρο να δείξουν στα πλέι οφ και το Κύπελλο ότι αξίζουν αυτά που ζητούν. Την ίδια ώρα και κάποιοι από τους υπόλοιπους, ίσως μπουν ξανά στην εξίσωση της ανανέωσης. Αλλά θα πρέπει να το δείξουν…

Κίνητρα λοιπόν σε όλους ίσως στην πλέον κατάλληλη στιγμή. Κι ας το πιστώσουμε αυτό στους Καρυπίδη και Χαριστέα…

ΥΓ: Έχω την εντύπωση ότι από τα πρώτα ευχάριστα νέα που θα γίνουν γνωστά θα είναι ότι θα παραμείνει ίδιος ο κάτοχος της φανέλας με το Νο16.

Scroll Up