Το μεγάλο κέρδος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το μεγάλο κέρδος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Όσο κυλούν οι μέρες, τόσο περισσότερο τείνει προς τη δικαίωση, τόσο η πρωτοβουλία, που έλαβαν ο Μάκης Καλαϊτζίδης και οι συνεργάτες του, όσο και η απόφαση του Γυμναστικού Συλλόγου να προωθήσει την υπόθεση της συμμετοχής του ποδοσφαιρικού Ημίθεου στο τοπικό πρωτάθλημα.

Στην περίπτωση της συμφωνίας με το Παλαιοχώρι, η «κυανόλευκη» κοινωνία αντέδρασε με έντονο αρνητισμό και καταφανή απαρέσκεια, ακυρώνοντας εν τη γενέσει του τον όποιο σχεδιασμό.

Αντιθέτως, κάθε μέρα που περνά, όλο και περισσότερο συσπειρώνεται η οικογένεια του Ηρακλή γύρω από το εγχείρημα του Α.Σ. Ηρακλής 2015, με διάθεση και διαδικασία κλιμακούμενη.

Πρώτοι έκαναν το βήμα ο Εμανουέλ Περόνε και ο Τάι, ακολούθησε ο Πέτρος Κανακούδης και τα άλλα έμπειρα παιδιά στον αγωνιστικό τομέα και, τώρα, έχουμε την πραγματικά συγκλονιστική επάνοδο επαγγελματικών στελεχών του χτες, όπως του γιατρού, Νίκου Ξυλούρη, των φυσικοθεραπευτών, Κώστα Τσιολακίδη και Γιώργου Ροδίτη, καθώς και του πολύπειρου φροντιστή, Γιώργου Σιάγκα.

Και μην ξεχνούμε ότι σε ρόλο τεχνικού διευθυντή βρίσκεται ο επιτυχημένος από τη θητεία του στην Ακαδημία της ΠΑΕ, Κώστας Ηλιάδης και ο εξίσου επιτυχημένος, ως προπονητής στο ίδιο επίπεδο, Μαργαρίτης Κεχαγιάς, ο οποίος ανέλαβε να κοουτσάρει την ομάδα.

Τώρα πια, ήλθε η ώρα του κόσμου να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια και αποδεικνύεται ότι έχει κάθε διάθεση να το πράξει.

Φάνηκε μέσα από τη βροντερή συμμετοχή στην ανοιχτή «πρώτη» των Χορτατζήδων, από τις ανακοινώσεις στήριξης των Συνδέσμων και τη θετική διάθεση, με την οποία σπεύδει να σταθεί στο πλευρό του ποδοσφαιρικού Τμήματος αυτός, ο χιλιοφαρμακωμένος κόσμος.

Και αυτό είναι το τεράστιο κέρδος για τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο…

Πέρα από κάθε αμφισβήτηση…

 

 

 

 

 

Scroll Up