Το μυστικό στα μάτια τους!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το μυστικό στα μάτια τους!

Πάντα τα ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, σε κάθε άθλημα είναι ιδιαίτερα. Πολύ δε περισσότερο αν μιλάμε για ποδόσφαιρο ή μπάσκετ. Εν προκειμένω για την μπάλα.

Έτσι όπως τα έφεραν οι καταστάσεις οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον, σε αντίθεση με τον αντίπαλο, που έχει στόχο την κατάκτηση της 2ης θέσης. Αυτό βέβαια για έναν σύλλογο με την ιστορία και τη φανέλα του Άρη δεν θα έπρεπε να λέει απολύτως τίποτα. Δεν υπάρχει αδιάφορο ντέρμπι. Κίνητρα το γόητρο, η νίκη σ’ ένα τέτοιο ματς, η υστεροφημία κι ένας επιπλέον λόγος για χαμόγελα.

Κακά τα ψέματα στον Άρη τα πράγματα είναι απλά. Όλη τη χρονιά λέγαμε για παίκτες που έχουν χαρακτήρα, που έβγαλαν αντίδραση σε δύσκολες καταστάσεις, που διαθέτουν ποδοσφαιρική, και όχι μόνο, προσωπικότητα. Ε, λοιπόν σήμερα (28/6) είναι μια καλή ευκαιρία να το δείξουν. Κάποιοι εξ αυτών, που θα μπουν απόψε στο γήπεδο, θα παίξουν για τελευταία φορά με την Κιτρινόμαυρη φανέλα. Οφείλουν να την τιμήσουν και να μην χαριστούν σε κανέναν. Όπως άλλωστε έκαναν όλη τη χρονιά.

Θα το καταλάβουμε όσοι θα είμαστε το γήπεδο. Θα το δούμε στα μάτια τους…

ΥΓ: Θεωρώ δεδομένο πως τους ενημέρωσαν για μία προ ημερών ανακοίνωση μνημείο-βλακείας.

Scroll Up