Το παράδειγμα Ζερβουδάκη και η μεγάλη ευκαιρία

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το παράδειγμα Ζερβουδάκη και η μεγάλη ευκαιρία

Ο νυν πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Φώτης Θέος, σε πρόσφατη δημόσια τοποθέτησή του, απηύθυνε ευρύτατο κάλεσμα σε όσους Ηρακλειδείς επιθυμούν να αναλάβουν παραγοντικό ρόλο στα του Συλλόγου, να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία, που προσφέρει η εκλογική διαδικασία, να θέσουν υποψηφιότητα και να εκλεγούν.

«Ο Ηρακλής έχει ανάγκη από νομικούς, μηχανικούς, τοπογράφους, από ανθρώπους, που αγαπούν τον Σύλλογο, μπορούν να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως και να περάσουν φρέσκες ιδέες…», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Ήδη και μάλιστα προεκλογικά, ένας απολύτως αναγνωρίσιμος και πανελληνίως καταξιωμένος πολίτης της Θεσσαλονίκης και Ηρακλειδέας, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, έκανε το μεγάλο βήμα και ενεπλάκη στα διοικητικά του Γυμναστικού Συλλόγου, αναλαμβάνοντας ένα Τμήμα, το οποίο έχει ανάγκη στήριξης, όπως αυτό του Πόλο.

Πρόκειται για ένα παράδειγμα, το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι όσοι έχουν μέσα τους το ένστικτο προσφοράς στον Ημίθεο και την επιθυμία του παραγοντισμού.

Είναι η μεγάλη ευκαιρία τους για μία “win – win” κατάσταση, καθώς και οι ίδιοι θα ικανοποιήσουν τη φιλοδοξία τους, αλλά και ο Ερασιτέχνης θα τύχει της απαιτούμενης παραγοντικής ενίσχυσης.

Η ευκαιρία, πάντως, είναι τώρα, διότι το να ασκούμε κριτική στον κάθε… Θέο και στη διοίκησή του εκ του ασφαλούς, ενώ παλεύει με τεράστια κύματα στην καθημερινότητα του Γυμναστικού, είναι η εύκολη, ανέξοδη, αλλά ανώφελη για τον Ηρακλή, λύση…

Ιδού η Ρόδος, λοιπόν…

 

Scroll Up