Το πιο σπουδαίο νέο… μέχρι το επόμενο

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το πιο σπουδαίο νέο... μέχρι το επόμενο

Εδώ και καιρό ο Θόδωρος Καρυπίδης, μαζί με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαο Τουμαζάτο, παλεύουν την ιστορία του ban.

Συζητήσεις επί συζητήσεων, επαφές και διαπραγματεύσεις για να φτάσουμε στα σημερινά, με τους Κιτρινόμαυρους να ενημερώνουν επίσημα ότι πληρώθηκαν τα χρήματα που συμφωνήθηκαν στον Ουμπίδες και τον μάνατζέρ του, καθώς και στον Σιστόν, με το φέσι της παλιάς ΠΑΕ, που υποχρεώνεται να πληρώσει ο Καρυπίδης, να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Όσα έγιναν γνωστά σήμερα (18/7) αποτελούν ίσως το πιο ευχάριστο νέο που ακούστηκε για τον Άρη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και πλέον όλα δείχνουν πως είναι κοντά το… επόμενο. Πού θα είναι και το σπουδαιότερο, αφού μόλις τελειώσει από βδομάδα και το θέμα του Πορτίγια, οι Κιτρινόμαυροι θα αποκτήσουν ξανά δικαίωμα μεταγραφών.

Για όσους κόπτωνται και αναρωτιούνται…: “μα καλά υπάρχει και το ban του Ντουρμισάι”, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τη συνέχεια.

Και κάτι τελευταίο: όση τρέλα κι αν βάλατε τον Πορτίγια να πουλήσει, να ξέρετε πως η συμφωνία μπορεί να γίνει και με άλλο τρόπο. Για παράδειγμα, μέσω FIFA…

ΥΓ: Είναι τόσο ευχάριστα τα νέα, που δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να προτρέψω τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης να βγει και να μιλήσει για όσα έγιναν. Έχω την εντύπωση πάντως ότι θα το κάνει… Διότι δεν είναι μόνο η ΕΠΟ και ο Γεραπετρίτης…

Scroll Up