Το στοίχημα του Δρακόπουλου, στοίχημα όλου του Ηρακλή

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Το έχω γράψει και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω: ο Θόδωρος Δρακόπουλος τυγχάνει πλήρης επικοινωνιακών και λειτουργικών ελαττωμάτων, τα οποία είναι αδύνατον να υπερβεί (όπως έχει, πλέον, ξεκάθαρα αποδειχθεί).

Έχει δική του άποψη για τα πράγματα στον χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ, δημιουργεί έριδες από το πουθενά, με αμιγώς προσωπική ευθύνη του, (χαρακτηριστικότερη η σταθερή κόντρα, που διατηρεί με την Αυτόνομη Θύρα 10), ενώ αδιαφορεί ως προς το να συμβάλλει ουσιαστικά στον οργανωτικό τομέα της ΚΑΕ, όπως άριστα γνωρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στον καλαθοσφαιρικό Ημίθεο.

Ωστόσο, επίσης δεν θα κουραστώ να σημειώνω, ότι πρόκειται για «είδος ουσιώδες εν ανεπαρκεία» στην πραγματικότητα όλου του αθλητικού οργανισμού, που ονομάζεται Ηρακλής.

Είναι ο μοναδικός πραγματικός μεγαλομέτοχος – ιδιοκτήτης – χρηματοδότης, ο οποίος υφίσταται σε μεγάλο επαγγελματικό Τμήμα του Συλλόγου και αυτό τον καθιστά πολύτιμο, παρά τις… έμφυτες αδυναμίες του.

Είναι ένας Ηρακλειδέας επιχειρηματίας, ο οποίος στηρίζει με τα δικά του χρήματα ένα μεγάλο Τμήμα του «Γηραιού» και – συνεπώς – το να αντέξει σε αυτήν την προσπάθειά του αποτελεί, όχι μόνο δικό του προσωπικό στοίχημα, αλλά και κομβικό στοίχημα για ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον Ηρακλή!

Ο επιχειρηματικός «συμπαίκτης», που υπήρχε η ελπίδα να βρεθεί για να τον στηρίξει στη δύσκολη και απαιτητική οικονομικά προσπάθεια της Basket League, δεν προέκυψε τελικά, κάποιος «δυνατός» χορηγός δεν βρέθηκε και η ομάδα είναι αναγκασμένη να τα βγάλει πέρα με την οικονομική συνδρομή του ιδίου του μεγαλομετόχου, όπως συνέβαινε στα χρόνια της Α2, με τη διαφορά της προσθήκης του περιορισμένου εσόδου των τηλεοπτικών.

Ευχή όλων των Ηρακλειδέων είναι να τα καταφέρει μέχρι τέλους ο Θόδωρος Δρακόπουλος και να μην σηκώσει τα χέρια ψηλά…