Το υλικό το έχει. Ψάχνει τη νοοτροπία

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Οι κλισέ εκφράσεις ενόψει της έναρξης αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν λέξεις όπως όνειρα, φιλοδοξίες κτλ. Βέβαια τις περισσότερες φορές πρόκειται για ευχές παρά για πραγματικότητα. Μπαίνοντας πλέον στην διαδικασία να γράψεις κάτι αντίστοιχο για τον Άρη, τι να κάνεις; Να μην μιλήσεις για όνειρα; Να μην αναφερθείς σε υψηλές προσδοκίες και φιλοδοξίες; Δεν θα είσαι εντός κλίματος αν το κάνεις;

Η αλήθεια είναι πως η φετινή αγωνιστική σεζόν για τους Κιτρινόμαυρους, άρχισε τόσο άσχημα όσο η προηγούμενη. Με έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό, την ώρα που είχε τεθεί σαν στόχος να προχωρήσει και γιατί όχι να μπει στους ομίλους του Conference League. Η αντίδραση πάντως ήταν άκρως εντυπωσιακή μιας και οι μεταγραφικές κινήσεις που ακολούθησαν δικαιωματικά βάζουν τον Άρη μέσα στους υποψήφιους για κάτι στα… ψηλά.

Ήρθε, και δεύτερο χτύπημα με την σκανδαλώδη απόφαση των -6 βαθμών για την υπόθεση Λάσκοφ. Απόφαση, που ενδεχομένως να αλλάξει βέβαια, με τις ενέργειες που γίνονται.

Θεωρητικά στόχοι είναι να διατηρηθούν τα κεκτημένα, αν καταστεί εφικτό, ένα κλικ πιο πάνω στο πρωτάθλημα και φυσικά η κατάκτηση του Κυπέλλου. Ιδιαίτερα για το τελευταίο προπέρσι και πέρσι, βρέθηκε πολύ κοντά, αλλά μία η αφέλεια (ΑΕΚ) και μία το… κρυφτό του Μπουχαλάκη (Ολυμπιακός) δεν του το επέτρεψαν. Όσο για το πρωτάθλημα, πέρσι σχεδόν όλη τη σεζόν δεύτερος, αλλά τελικά στο φινάλε τρίτος.

Μπορεί να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω; Να διεκδικήσει τίτλο ή ακόμη και τίτλους; Από άποψη υλικού έχει πιθανότητες συν το ότι συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή, άρα η ομοιογένεια δεδομένη. Πολλοί λένε ότι το… πράγμα θα παιχθεί στη νοοτροπία. Και το ερώτημα μετατρέπεται ως εξής: είναι έτοιμος ο Άρης φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω; Στα… χαρτιά ναι. Τα υπόλοιπα… επί σκηνής.