Τώρα πρέπει να έρθει ο Ιβάν, για να παρθούν αποφάσεις!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η αποτυχία της ομάδας να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μια τέτοια διοργάνωση, πίκρανε όλους τους οπαδούς του Δικεφάλου και όσους ήθελαν να περάσει επιτέλους η ομάδα στην επόμενη φάση…

Αποκλείσθηκε και συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων και της εκκαθάρισης από πλευράς Ιβάν Σαββίδη.

Η ομάδα είναι δική του, είναι ο μεγαλομέτοχος και αυτός πρέπει να πάρει τις αποφάσεις, να έρθει να μιλήσει με τους παίκτες, τον προπονητή, να τους δει και να τον δουν από κοντά, γιατί αυτός σαν γνήσιος ηγέτης μπορεί να περάσει και τα δικά του μηνύματα σε όλους.

Θέλει να διώξει παίκτες; Αε το κάνει! Θέλει να πουλήσει κι άλλους; Ας το κάνει, επίσης, αλλά να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να δώσει το δυναμικό παρών, όπως έκανε πάντα.

Το θέμα με τις πτήσεις από Ρωσία, που δεν επιτρέπονται, μπορεί να ξεπερασθεί με ειδική άδεια από την Ελληνική Κυβέρνηση, όπως γίνεται με τις ομάδες που έρχονται με άδεια, αλλά επειδή ο Σαββίδης δεν είναι κανένας τυχαίος, θα βγει αμέσως η άδεια.

“Είμαι ο Ιβάν Σαββίδης, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, ξέρετε τις επιχειρήσεις που έχω στην Ελλάδα, είμαι Έλληνας, έχω ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο, δικαιούμαι να έρθω, δώστε μου άδεια”!

Εάν τα πει αυτά, ποιος Υπουργός θα πει όχι; Είναι κανένας τυχαίος ο Ιβάν Σαββίδης; Όχι φυσικά! Γι αυτό και η άδεια θα δοθεί αμέσως από το αρμόδιο Υπουργείο για να πετάξει από Ροστόφ και να έρθει με το λίαρ τεζτ του.

Τον πρόεδρο, περιμένει όλος ο “Οργανισμός ΠΑΟΚ”, για να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.