Αργεντινή-Ρωσία… συμμαχία

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Έπρεπε να φτάσουμε στην 9η αγωνιστική για να πετύχει ο Άρης, κάτι που δεν είχε κάνει ξανά στο φετινό πρωτάθλημα. Δύο σερί νίκες.

Δύο νίκες ψυχολογίας, αλλά, κυρίως ουσίας, στην προσπάθεια των Κιτρινόμαυρων να καλύψουν το χαμένο έδαφος από το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Βέβαια αυτή τη φορά πολύ πιο εύκολα απ’ ότι κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ένα πρώτο ημίχρονο ολίγον… κούραση για τον Άρη, που δεν είχε φαντασία στην επίθεση, δεν δημιούργησε, δυσκολεύτηκε, έδειξε να είναι προβληματικός. Ενδεχομένως τα πράγματα να πήγαιναν κάπως έτσι και στο δεύτερο, μόνο που αυτή τη φορά ο Σουλεϊμάνοφ μίλησε νωρίτερα. Ο Ρώσος συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, αρχίζει να… μπαίνει στα παπούτσια του Λουίς Πάλμα και δείχνει έτοιμος να ηγηθεί της επίθεσης του Άρη. Ο 23χρονος ήταν ξανά ίσως ο πιο κινητικός παίκτης των Κιτρινόμαυρων. Με διάθεση να πάρει προσπάθειες, να δημιουργήσει και γενικά να δείξει ότι… είμαι εδώ.

Τα φώτα συνήθως πέφτουν σε αυτούς που βάζουν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά πραγματικά θα ήταν πολύ άδικο να σταθούμε μόνο στον Ρώσο, που όντως ήταν πάρα πολύ καλός. Κι αυτό διότι, ο Φεράρι έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του Άρη. Συνεχίζοντας κι αυτός τις υψηλές πτήσεις… Ο Αργεντινός μπακ μόνο… μπακ δεν ήταν χθες, Πολλά ανεβάσματα, αλλά με ουσία. Δημιούργησε καταστάσεις, με αποκορύφωμα την συστημένη σέντρα στο κεφάλι του Σουλεϊμάνοφ, που ξεκλείδωσε την άμυνα του ΠΑΣ. Οι δυο τους ουσιαστικά ήταν οι πρωτεργάτες της νίκης του Άρη.

Θα μπορούσαμε να σταθούμε και σε άλλους, όπως για παράδειγμα στον Νταρίντα και τον Βερστράτε. Αμφότεροι «κατάπιαν» χιλιόμετρα, δείχνοντάς το μάλιστα πολύ εύκολο.

Εν κατακλείδι, ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε από τα ματς με τον Πανσερραϊκό και τον ΠΑΣ. Εύκολα, δύσκολα τα πήρε. Και τώρα ετοιμάζεται την άλλη Κυριακή να υποδεχθεί τον Ατρόμητο.