Αστειότητες τα σενάρια πώλησης του ΠΑΟΚ – Ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει παθιασμένος με την ομάδα, σχεδιάζει νέα Τούμπα και επανεκκίνηση

Συντάκτης: Share:

Τα σενάρια και οι φήμες πώλησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη – που ακούγονται κατά καιρούς – είναι αστειότητες και κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας όσων τα εξυφαίνουν. Ανά περιόδους αναπαράγονται και επανέρχονται στο προσκήνιο, αλλά είναι παντελώς ανυπόστατα.

Το θέμα είναι ότι σε μία τέτοια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τον ΠΑΟΚ δεν χωρούν φήμες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας (εμπλέκονται και ονόματα όπως του Θεσσαλονικιού και ΠΑΟΚτσή πάμπλουτου επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη).

Έχει διαψευτεί επισήμως από την ΠΑΕ κάθε φημολογία, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν υπάρχουν ούτε πρώιμες, ούτε προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Σαββίδη με κανέναν επενδυτή. Για την ακρίβεια, δεν έχει γίνει καν συζήτηση με κανέναν. Από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη δεν υπάρχει καμία σκέψη, κανένας σχεδιασμός ή προγραμματισμός για την πώληση του ΠΑΟΚ. Ούτε ψάχνει να βρει “συμπαίκτη”, όπως φημολογείται εξαιτίας της απουσίας του από την Τούμπα την τελευταία τριετία.

Παραμένει παθιασμένος με τον ΠΑΟΚ, όπως ήταν την πρώτη μέρα που ανέλαβε πριν από 10 χρόνια.Αγαπάει τον σύλλογο και οραματίζεται να χτίσει την νέα Τούμπα και έναν ΠΑΟΚ ξανά πρωταθλητή με την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους.

Παρά το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμά του, προσπαθεί να ασχολείται καθημερινά όσες περισσότερες ώρες του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, με τα δρώμενα της ομάδας, έστω και από μακριά, μέσω τακτικών τηλεσυσκέψεων. Είναι δύσκολο για εκείνον να μην βρίσκεται κοντά στην ομάδα, αλλά η καρδιά του είναι στον ΠΑΟΚ, διαβεβαιώνουν οι συνεργάτες του.

Όλες οι κινήσεις του καταδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν σκέφτεται να πουλήσει και να παρατήσει την ομάδα, αλλά αντιθέτως είναι αποφασισμένος και σχεδιάζει μία “επανεκκίνηση” του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Από το αγωνιστικό μέχρι το οργανωτικό κομμάτι και το θέμα των κτιριακών υποδομών.

Για του λόγου του αληθές, έχει δώσει εντολή να “τρέξει” με τους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς, από πλευράς ΠΑΟΚ, το πρότζεκτ της νέας Τούμπας (με την ελπίδα ότι δεν θα εμφανιστούν στην πορεία του έργου γραφειοκρατικά εμπόδια), ενώ αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον για την κατασκευή νέου υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης.

Σ’ αυτό το πλαίσιο έμπιστοι άνθρωποί του “οργώνουν” εδώ και καιρό και με άκρα μυστικότητα όλη την ανατολική Θεσσαλονίκη, ψάχνοντας κι άλλες εναλλακτικές επιλογές (σε ανύποπτο χρόνο είχαν επισκεφτεί απεσταλμένοι του μεγαλομετόχου και το αθλητικό κέντρο του Γιώργου Λόλα στη Σουρωτή).

Όλα αυτά δεν δείχνουν ένα τέλος εποχής, αλλά την αρχή μίας νέας… Αυτό σημαίνει πολλά για το “αύριο” του ΠΑΟΚ. Η παρουσία του Σαββίδη εξασφαλίζει προοπτική και οικονομική φερεγγυότητα στην ομάδα και αποτελεί εχέγγυο για το ιστορικό έργο κατασκευής της νέας Τούμπας, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει και την μεγάλη παρακαταθήκη του για το μέλλον του συλλόγου.