Ατζούν για Αλαφούζο: «Ήταν απελπισμένος και δυσαρεστημένος – Αυτά μου είπε όταν άκουσε για Τερίμ»

Συντάκτης: Share:

Για την συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο που είχε ως αποτέλεσμα την άφιξη του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό μίλησε στην Fanatik ο Ατζούν.

Συγκεκριμένα ο Mr Survivor τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εκείνη την περίοδο ήταν δυσαρεστημένος και απελπισμένος με την εξέλιξη των πραγμάτων παρά την σοβαρή του επένδυση στον Παναθηναϊκό κι έμεινε έκπληκτος όταν ο Τούρκος του πρότεινε το όνομα του Τερίμ.

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι στενός μου φίλος. Ήταν πολύ δυσαρεστημένος και απελπισμένος. Παρά τη σοβαρή επένδυση, η ομάδα κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά πάλεψαν για το πρωτάθλημα. Όσο κουβεντιάζαμε, ζήτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή ήταν νικητής», ανέφερε στην Fanatik o Ατζούν

«Ο πρόεδρος στην αρχή έμεινε έκπληκτος. Είπε: “Μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;” “Είπα, “Το έργο σου είναι καλό, στον προπονητή Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δοκιμασίες”. Αυτό συνέβη όταν και τα δύο μέρη ήταν θετικά. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Αρκούσε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού να συνομιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ για τρία λεπτά», συμπλήρωσε.