Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ, “κέρδισε” τους ΠΑΟΚτσήδες και συνεχίζει…

Συντάκτης: Share:

Πολλοί είναι αυτοί, που υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται σωστή διαχείριση του έμψυχου υλικού του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό και αυτός που είναι απόλυτα υπεύθυνος για το υλικό, είναι ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μεταξύ των παικτών, που δεν είχαν σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής είναι και ο Γίρι Παβλένκα, ο γκολκίπερ που ήρθε με 230 περίπου συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε, παρλα το γεγονός ότι ο Κοτάρσκι είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.

Τώρα πλέον, μετά την εμφάνιση του Παβλένκα στο ματς με τον Αστέρα, υπάρχει η εκτίμηση ότι πρόκειται για πολύ καλό τερματοφύλακα και αναμένουν όλοι ότι θα είναι βασικός και στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, για να πάρει τη θέση του ο Κοτάρσκι, στα πλέι οφ.