ΑΥΤΑ γράφει το Φύλλο Αγώνα που προκάλεσε την τιμωρία Κούγια: «Εγώ γα@@@ τις γυναίκες σας, δεν φτάνετε σήμερα σπίτια σας»

Συντάκτης: Share:

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα του διαιτητή Πουλόπουλου, που έφερε την “καμπάνα” στον Αλέξη Κούγια. 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Κορίνθου (και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός), τιμωρήθηκε με συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε οποιοδήποτε γήπεδο για 3,5 μήνες, με τους 2,5 εξ αυτών να αφορούν στο επεισόδιο που είχε προκαλέσει στον αγώνα με τον Παναργειακό, όταν προσπάθησε να κατεβάσει το σορτσάκι του διαιτητή Πουλόπουλου!

Ο ρέφερι της συνάντησης έχει καταγράψει την επίθεση που δέχτηκε στο φύλλο αγώνα κι εκεί κάνει μεταξύ άλλων λόγο για απειλές, αλλά και λεκτική επίθεση από τον γνωστό ποινικολόγο.

Όπως προκύπτει από το σκεπτικό της τιμωρίας, στο φύλλο αγώνα έχουν καταγραφεί τα εξής: «…Μετά τη λήξη του αγώνα και καθώς κατευθυνόμουν στα αποδυτήρια, την στιγμή που βρισκόμασταν εντός αγωνιστικού χώρου, στον χώρο του ταρτάν, εισήλθε ο πρόεδρος της φιλοξενούμενης κ.Κούγιας Αλέξιος, ο οποίος δεν ήταν αναγραφόμενος στο ΦΑ, κατευθύνθηκε προς το μέρος μας και με τράβηξε από το σορτσάκι προσπαθώντας να μου το βγάλει. Στη συνέχεια και ενώ ο Α’ βοηθός προσπάθησε να με απομακρύνει, ο κ.Κούγιας Αλέξιος τον απώθησε με το αριστερό χέρι του στο πρόσωπο. Στη συνέχεια και ενώ βρισκόμασταν στα αποδυτήρια, ο κ.Κούγιας Αλέξιος ήρθε και μας χτύπησε το τζάμι και μας φώναξε “Εγώ γαμ@@ τις γυναίκες σας εδώ και 15 χρόνια παλιοπ@@@νες, ξέρω και πού μένετε και πού δουλεύετε και πού κάνετε προπόνηση και θα σας βρω να σας γαμ@@@. Θα φύγετε νύχτα από εδώ, θα σας παρακολουθώ με το αμάξι που θα γυρίσετε Αθήνα και θα σας βρω εκεί, δεν φτάνετε σήμερα σπίτια σας”». Πηγή: sdna.gr